Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Vénusz retrográd

3 csillagjegy, akikre a Vénusz pozitív hatást gyakorol augusztusban

2023. augusztus 02.

2 perc olvasás

ELLE

szerelem csillagjegy párkapcsolat vénusz 3 csillagjegy vénusz retrográd
3 csillagjegy, akikre a Vénusz pozitív hatást gyakorol augusztusban
© Getty Images

A Vénusz egész hónapban retrográd mozgásban lesz, ami izgalmas időszakot hoz el néhány csillagjegy számára.


A Vénusz mellett a Merkúrnál is retrográd mozgás tapasztalható, különösen a hónap második felében, ez pedig azt jelenti, hogy ez a lehető legoptimálisabb időszak a változások megalapozására mindenkinek.

Van azonban 3 csillagjegy, akik számára kiemelten fontos lesz ez a hónap, és a bolygók jelenlegi állása pozitívan hat majd az életükre.

3 csillagjegy, akikre jó hatással lesz a Vénusz

Nyilas

A Vénusz retrográd felkészít az újdonságok fogadására, és mivel a szerelem és az érzelmek kerülnek előtérbe, érdemes erre a területre koncentrálni. A Nyilasok szerelmi életében pozitív változást idéz majd elő a bolygó, de elsősorban nem az új kapcsolatok létrejöttében segít, hanem a régiek megújításában. A párkapcsolatukat most élhetik meg a legharmonikusabbnak, az egyedülálló Nyilasok pedig tartsák nyitva a szemüket: egy expartnerük felbukkanhat a múltból, és most érdemes lesz új alapokra helyezniük a kapcsolatukat.

Ikrek

Ez a csillagjegy igazán szerelmes hangulatban lesz ebben a hónapban. Könnyedségét a szerelmi életében is kamatoztatja: az ismerkedés nem okoz számára gondot augusztusban sem. Bár nem mindig vevő rá, de az Ikrek most az extrém újdonságok kipróbálásától sem riad vissza. Ha nem vigyáz, könnyen egy szerelmi háromszögben találhatja magát, ami kezdetben ugyan kényelmesnek tűnhet, de nyár végén ideje is véget vetni ennek, ősszel ugyanis kellemetlen szituációkhoz vezethet a bonyolult kapcsolat.

horoszkop-venusz-elle.hu
Forrás: Getty Images

Rák

A párkapcsolatban élő Rák úgy érezheti, hogy elakadt mind szerelemi, mind szexuális téren. Itt az idő, hogy az erről való kommunikációt megfelelő mederbe terelje a partnerével, mert most végre sikerül tisztáznia a korábbi félreértéseket. Panaszok és vádaskodás helyett törekedjen kompromiusszumokra, és ha sikerül nagyobb empátiával fordulnia a társa felé, augusztusban siker koronázza majd a szerelmi életének megújítására irányuló törekvéseit. Ha pedig egyedülálló, érdemes utat engednie annak, aki szeretne közelebb kerülni hozzá, mert ősszel kiteljesedhet egy új kapcsolatban – ezt viszont most kell megalapoznia.

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves