Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

KARRIERHOROSZKÓP

Karrierhoroszkóp: ez vár rád augusztusban a csillagjegyed szerint

2023. augusztus 02.

4 perc olvasás

ELLE

asztrológia augusztus csillagjegyek zodiákus ezotéria karrierhoroszkóp
Karrierhoroszkóp: ez vár rád augusztusban a csillagjegyed szerint
© Shutterstock

Fontos szerepet játszanak a kapcsolatok a csillagjegyek előmenetelében a hónapban. Most az augusztusi karrierhoroszkópból azt is megtudhatod, hogy mire számíthatsz a munkahelyeden!


Néhányan a munkahely-, illetve szakmaváltás mellett dönthetnek, míg mások kemény munkája kifizetődik és végre előléptetik őket. Görgess lejjebb a csillagjegyedhez, és már olvashatod is az augusztusi karrierhoroszkópodat:

Kos

Légy óvatos, mert a türelmetlenséggel, az indulatossággal sokat árthatsz magadnak. Augusztusban döntő szerepet játszanak a kapcsolatok a karrieredben, mivel általuk kerülhetsz előnyösebb helyzetbe vagy érheted el a céljaidat. Amennyiben vállalkozó vagy, lehetőséged adódik a terjeszkedésre, vagy egy jelentős üzlet megkötésére.

Bika

Elbizonytalanodhatsz a hosszú távú terveidet illetően, Bika. De ne aggódj, mert a horoszkóp szerint meg fogod találni azt, ami megerősít vagy ami éppenséggel egy új út felé terel. Így az is lehet, hogy beiratkozol egy tanfolyamra vagy workshopokon veszel részt, és átképzed magad. Augusztus végére ismét magabiztos és céltudatos leszel.

Ikrek

A kommunikációs készségeidnek köszönhetően brillírozni fogsz a munkahelyeden vagy éppen az üzleti életben. A környezeted meghajol az innovatív ötleteid és problémamegoldó képességeid előtt. A társasági összejövetelek új együttműködési, akár társulási lehetőségeket teremthetnek. Egyedül arra kell figyelned, hogy ne pörögj túl, mert teljesen kimerülhetsz hónap végére.

Rák

Konfliktusra és hatalmi harcokra számíthatsz a munkahelyeden. Amennyire csak lehet, tartózkodj a felesleges vitáktól. Inkább összpontosíts a csapatmunkára, mert az sokszor a segítségedre lesz. A hónap második felében lehetőséged adódhat munkahelyet váltani, vagy átkerülhetsz egy előnyösebb pozícióba.

Oroszlán

Erőteljes karizmádnak és kimagasló tehetségednek köszönhetően vezetői munkakört ajánlhatnak neked. Amíg egyesek élvezik az előléptetés örömeit, mások saját vállalkozásba kezdenek. A munkahelyeden viszont figyelj arra, hogy a kollégáid szemében alázatos maradj, így elkerülheted azt, hogy irigyek legyenek rád vagy esetleg nagyképűnek tartsanak.

Szűz

Stabilitást és növekedést hoz neked az augusztus, kedves Szűz. Egyre közelebb kerülsz a céljaidhoz, és jó esély van arra, hogy a hónapban el is érd őket. Kifizetődőnek bizonyulhat az is, ha régóta ápolsz jó kapcsolatot bizonyos emberekkel, mert ez most üzletkötési lehetőséget, vagy egy előnyösebb állást jelenthet.

Mérleg

Pozitív változásokat és lehetőségeket hoz neked ez a hónap. A bolygóállások a kreativitás és az innováció idejét jelzik, ami azt jelenti: az új projektek és együttműködések gyümölcsözőek lesznek, szakmai fejlődéshez és elismeréshez vezetnek. Kulcsfontosságú, hogy határozottan kommunikáld a gondolataidat, így támogatást kaphatsz a kollégáidtól és a feletteseidtől.

Skorpió

Félreértésekre, összetűzésekre kell számítanod a munkahelyeden. Próbáld megőrizni a türelmedet és a diplomatikusságodat, akkor elkerülheted a kellemetlenségeket. A hónap utolsó részében előléptetésre számíthatsz, de legalábbis valamilyen formában elismerik a kemény munkádat.

Nyilas

Izgalmas karrierlehetőségeket kínál ez a hónap számodra. Valószínűleg előléptetnek, de a szakmaváltás is felmerül nálad. Ha esetleg valamilyen munkahelyi nehézség adódna ne aggódj, nincs olyan dolog, amivel ne tudnál megküzdeni. Viszont azon is érdemes elgondolkoznod, hogy továbbtanulsz, mivel nagy hasznát vennéd a tudásnak!

Bak

Stabilitást és fejlődési lehetőséget hoznak neked a következő hetek. A bolygóállások lehetővé teszik, hogy folyamatosan haladhass a szakmai céljaid felé. Végül a munkahelyeden elismerik a kemény munkádat, ami előléptetéshez vezet. De kerülnöd kell a túlzott kritikát önmagaddal és másokkal szemben, mert ez akadályozhatja a hatékony együttműködést.

Vízöntő

Ez a hónap pozitív változásokat és lehetőségeket hoz a karriered szempontjából. Könnyen lehet, hogy egy ismerősöd ajánlj neked egy remek munkát, mások pedig akár közös üzletbe vághatnak egy barátjukkal. De még az előléptetésed is múlhat egy kolléga szavain, szóval célszerű lesz ápolni a kapcsolatokat.

Halak

Augusztus az önvizsgálat időszakát hozza, és átgondolásra kerülnek a karrierrel kapcsolatos céljaid, törekvéseid. Ez egy kiváló időszak arra, hogy a személyes fejlődésre összpontosíts. A hónap végére már pontosan tudni fogod, mit szeretnél, és ezzel együtt az új lehetőségek is bekopogtatnak.

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves