Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

ÚJHOLD

4 csillagjegy, akinek megváltoztatja a szerelmi életét az Oroszlán újhold

2023. augusztus 16.

2 perc olvasás

ELLE

asztrológia szerelmi horoszkóp zodiákus ezotéria 4 csillagjegy Oroszlán újhold
4 csillagjegy, akinek megváltoztatja a szerelmi életét az Oroszlán újhold
© Shutterstock

Új szerelem bontakozik ki az Oroszlán újhold hatására, valamint a meglévő kapcsolatokba is visszatér a tűz és a romantika. Mutatjuk a négy szerencsés csillagjegyet, akik különleges időszak elé néznek!


Az augusztus 16-i Oroszlán újhold új kapcsolatokat hozhat, valamint önmagunk és a kapcsolatunk kiteljesedését. Ezekben a napokban könnyű ragyogóvá válni, ismerkedni, és kommunikálni a szerelemmel kapcsolatos vágyainkat. A horoszkóp szerint ez a 4 csillagjegy számíthat arra, hogy rövidesen megváltozik a szerelmi élete:

Kos

Az Oroszlán újhold lehetőséget biztosít számodra az újrakezdésre, kedves Kos. Ez jelentheti azt: újra összejössz az exeddel, vagy hogy a meglévő kapcsolatnak adtok még egy esélyt. Azok, akik élnek ezzel a lehetőséggel, számíthatnak a kapcsolat javulására, és ezúttal tényleg minden jól alakul. Visszatér a régi tűz, és romantikus élményekre számíthatnak a jegy szülöttei.

Ikrek

Most jön el az ideje a nagy párkapcsolati beszélgetéseknek. Kiteríted a lapjaidat a szerelmednek, és elmondod, mire vágysz. A jó hír az: a bátorságod kifizetődő lesz, és szép sorban megvalósulhatnak az álmaid. Amennyiben egyedülálló vagy, egy új és izgalmas kapcsolat veheti kezdetét, amennyiben nyitott vagy rá. Sőt, ha van már kiszemelted, nyugodtan add a tudtára érzéseidet!   

Oroszlán

Váratlan fordulatokra számíthatsz a szerelmi életedben. Könnyen lehet, hogy olyan helyzet adódhat, amire nem voltatok felkészülve. Jelentős változások elé néztek a partnereddel, ami kihívást jelenthet a kapcsolatotokra nézve. Az egyedülállók sem szenvednek majd hiányt az izgalmakból, mivel nem várt helyen érheti utol őket a szerelem, méghozzá egy olyan személlyel, akivel eleinte lehetnek nehézségeik, főleg a felvállalással kapcsolatban.

Vízöntő

Tiszta lappal kezdhettek a szerelmeddel az Oroszlán újhold hatására. Ha esetleg eddig gondjaitok voltak, azok most megoldódhatnak. Sor kerülhet a gyógyító beszélgetésre, a megbocsátásra, és a jövővel kapcsolatos tervek átbeszélésére. Még az is lehet, hogy szintet léptek a kapcsolatban. A szingliknél hasonló változások mehetnek végbe, akik visszanyerhetik a férfiakba, valamint a szerelembe vetett hitüket egy rendkívüli találkozásnak köszönhetően.

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves