Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Szerelmi horoszkóp

3 csillagjegy, akihez szeretne visszatérni az exe augusztusban

2023. augusztus 16.

2 perc olvasás

ELLE

horoszkóp szerelmi horoszkóp 3 csillagjegy vénusz retrográd
3 csillagjegy, akihez szeretne visszatérni az exe augusztusban
© Getty Images

Régi szerelmek tűnhetnek fel egyes csillagjegyek életében.


Az augusztus több szempontból is különleges, és ez befolyásolja a csillagjegyek életét is.

Egyrészt két szuperholdat is megfigyelhetünk a hónapban, másrészt a Vénusz retrográdhoz csatlakozik a Merkúr is, ez pedig számos pozitív hozadékkal bír. A pénzügyek és karrier területén érezhető sikerszéria egyesek esetében a szerelmi élet felpezsdülésével is kiegészül – bár talán nem úgy, ahogyan azt elképzelték.

3 csillagjegy, akinél az exe kopogtat majd

Szűz

Minden jel szerint korábban félreérthető utalásokat tett, így korábbi partnere jogosan érzi úgy, hogy még lehet esélye. Ha ez nem kívánatos számára, érdemes elgondolkodnia, mivel adott okot a másik félnek, hogy ismét megpróbálja visszahódítani. Ha viszont az elmúlt időszakban rájött, hogy képtelen a másik nélkül élni, itt az idő, hogy tiszta lappal indítsanak.

Skorpió

Talán előző kapcsolata viharosan és gyorsan ért véget, anélkül, hogy tisztázták volna az okokat. Exe ebbe képtelen belenyugodni, a magyarázatot pedig a Skorpiónak kell megadnia. Ha szeretné, még visszafordíthatja a kapcsolat irányát, ha viszont végleg elvágná a szálakat, meg kell küzdenie egy kellemetlen, mindent lezáró beszélgetéssel, mert ennyivel tartozik korábbi partnerének.

szerelmi-horoszkop-elle.hu
Forrás: Getty Images

Bak

Nem idegen tőle, hogy a maga érdekei szerint irányítson másokat, exe pedig úgy érezheti, csupán kihasználta. Akár így volt, akár nem, az biztos, hogy tisztáznia kell vele, hogy mi vezetett a szakításhoz. Előfordulhat, hogy szeretőként folytattak viszonyt – ebben az esetben most elmélyíthetik kapcsolatuk, de ha ezt nem kívánja, a Baknak kell kimondania, hogy végleg szeretné lezárni a múltat.

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves