Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

DREAMS COME TRUE

3 csillagjegy, akinek augusztusban valóra válik az álma

2023. augusztus 13.

2 perc olvasás

ELLE

asztrológia zodiákus ezotéria 3 csillagjegy augusztusi horoszkóp
3 csillagjegy, akinek augusztusban valóra válik az álma
© Shutterstock

Augusztusban mindenki szerencsésnek érezheti magát, különösen ez a három csillagjegy, mivel nekik megvalósul a nagy álmuk.


A Jupiter a Bikában és a Merkúr a Szűzben arra sarkall, hogy kövessük a vágyainkat, és tegyünk erőfeszítéseket értük. Ám a horoszkóp szerint ennek a 3 csillagjegynek szinte csak annyi a dolga, hogy tárt karokkal fogadja a felé közeledő kozmikus áldásokat, amik valóra válthatják az álmaikat:

Oroszlán

Mivel az augusztus a te hónapod, kedves Oroszlán, nem kérdés: rengeteg energiád lesz, amivel erőfeszítéseket tehetsz az álmaid megvalósulásáért. Ezenkívül nagy az esélye annak, hogy előléptetnek, vagy megkapod álmaid munkáját. Végre megmutathatod igazán, mire vagy képes, és valósággal ragyogni fogsz az új munkakörödben. Mindenki csodálni fogja a képességeidet, a sikeredet, miközben te kellő magabiztossággal és optimizmussal veted bele magadat az új lehetőségbe.

Nyilas

Kalandvágyó természeted a hónapban sem csillapodik, a Jupiter szerencsebolygó támogatásának köszönhetően végre megvalósulhat az álmod. Talán egy munkának köszönhetően, vagy csak egyszerűen rászánod magadat, hogy elutazhatsz oda, ahová mindig szerettél volna - és talán azzal, akivel szeretnél -, sőt: akár új életet kezdhetsz ott. Ezenkívül más olyan lehetőségeket is kapsz, amikre régóta vágysz, és sorra valósulnak meg a kisebb-nagyobb vágyaid. Olyan érzésed van, mintha a sors a tenyerén hordozna.

Vízöntő

Nagy dolgokra vagy hivatott ebben a hónapban, Vízöntő. Ha régóta álmodozol arról, hogy valami jót tegyél a világért, az emberekért, most megteheted. De azok a vágyaid is teljesülhetnek, amik csak rólad szólnak, legyen szó egy előléptetésről, az álommunkáról, vagy hogy olyan emberek vegyenek körbe, akik igazán szeretnek és támogatnak: egy példás legjobb barát és álmaid férfija. Érhetnek még meglepetések, mivel az augusztus szerencsét hozhat a szerelemben, és a családalapítás területén is.

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves