Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Sikerhoroszkóp

3 csillagjegy, aki augusztusban sikert sikerre halmoz

2023. augusztus 14.

2 perc olvasás

ELLE

horoszkóp siker 3 csillagjegy sikeresség
3 csillagjegy, aki augusztusban sikert sikerre halmoz
© Getty Images

Az augusztus egyes csillagjegyek számára az év legszerencsésebb hónapja lesz.


Az augusztus minden csillagjegy életére pozitívan hat, ugyanis a hónapban kétszer is megfigyelhető a szuperhold, és a Vénusz retrográd is érezteti a hatását, amelyhez még a Merkúr is társul.

Bár összességében mindenki kiélvezheti az augusztus előnyeit, mégis van 3 csillagjegy, akik számára ebben a hónapban nem lesz lehetetlen, és mindent megkapnak, amire csak vágynak.

3 csillagjegy, akik sikeresebbek lesznek, mint valaha

Bak

Olyan pluszenergiát kap ebben a hónapban, amire talán még soha nem volt példa. A Bak eleve nagyon határozott, és elképzeléseit hosszú időn át nem adja fel, inkább makacsul küzd értük. Ebben a hónapban minden segítséget megkap ahhoz, hogy elérje a céljait, és rátalál a megfelelő eszközökre, hogy valóra váltsa az álmait.

Ikrek

Az Ikrek egy nagyon kíváncsi és dinamikus csillagjegy. Nem tűri jól a tétlenséget, és kreativitása, valamint kiváló problémamegoldó képessége arra sarkallja, hogy mindent megtegyen azért, hogy élete minél boldogabb legyen. Törekvéseit siker koronázza, hiszen a pozitív energiák, amelyeket idén nyáron kap, arra sarkallják, hogy még keményebben dolgozzon – céljait pedig el is éri.

horoszkop-elle.hu
Forrás: Getty Images

Bika

A Bika az erő és a stabilitás szinonimája. Nemcsak augusztusban, hanem egész nyáron megvan a lehetősége arra, hogy kamatoztassa tudását és képességeit, és ebből a lehető legtöbbet profitáljon minden szempontból. Olyan energiákat kap segítségül, amelyek arra ösztökélik, hogy felülmúlja önmagát, pedig már eddig is elképesztő volt a teljesítménye. Augusztusban lehetősége lesz arra, hogy nehézségektől mentesen, könnyedén elérje az álmait.

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves