Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Horoszkóp

3 csillagjegy, akiknek nagy boldogságot hoz az augusztus

2023. augusztus 03.

1 perc olvasás

ELLE

augusztus horoszkóp 3 csillagjegy
3 csillagjegy, akiknek nagy boldogságot hoz az augusztus
© Shutterstock

3 csillagjegy nem panaszkodhat augusztusban.


A horoszkóp legújabb ígérete szerint 3 csillagjegy életébe hatalmas boldogság jön augusztusban. 

Kos

Hihetetlen magabiztosságot szerzel a nyár utolsó hónapjában. Az biztos, hogy rengeteg sikerélmény fog érni, amik csak megerősítenek abban, amit mások mindig mondanak neked, hogy igen tényleg jól végzed a munkádat, és mások rendkívül elégedettek veled. Ez a megnövekedett önbizalom azonban az élet más területein is boldoggá fog tenni.

Oroszlán

Elképesztően nagy élményben lesz részed, és ez egy olyan dolog lesz, ami tényleg hatással lesz a mindennapjaidra. Az biztos, hogy egy új és pozitív szemlélet alapján fogod vizsgálni ezentúl az életét, és ez hozzá fog segíteni ahhoz, hogy még könnyebben elérd a céljaidat. A hónapban megismerkedsz valakivel, aki szintén fontos szereplője lesz az életednek, és hatalmas nagy boldogságot fog neked okozni.

Mérleg

Nem is kívánhatnál szebb napokat! A munkahelyeden végre megkapod a várva várt jutalmakat, de ez még minden minden. Egy olyan külföldi utazás lehetősége merül fel, amit kár lenne elszalasztani, mert szinte biztos, hogy történni fog valami, ami az egész életedre hatással lesz. Annyit elárulunk, hogy boldogságból egyáltalán nem fogsz hiányt szenvedni mostanában. 

 

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves