Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

HOROSZKÓP

Napi horoszkóp, 2023. április 21.: A Rák lábai előtt hevernek a férfiak, a Vízöntő elküldi melegebb éghajlatra a főnökét

2023. április 21.

3 perc olvasás

ELLE

asztrológia csillagjegyek napi horoszkóp zodiákus ezotéria péntek
Napi horoszkóp, 2023. április 21.: A Rák lábai előtt hevernek a férfiak, a Vízöntő elküldi melegebb éghajlatra a főnökét
© Shutterstock

Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a munkahelyeden vagy a szerelemben pénteken? Íme az Elle napi horoszkópja!


A pénteki horoszkóp szerint a mai napon kezdődő Merkúr retrográd felforgatja a csillagjegyek napját. Mutatjuk a napi horoszkópot.

Kos

Ideje búcsút venni a komfortzónádtól. A felépített életeden végignézve rájössz, hogy valami hiányzik, mert a növekedés helyett a biztonságot választottad. A tegnapi napfogyatkozás hatására készen állsz szétrobbantani azt, ami van, egy sokkal jobb élet reményében.

Bika

Tegnap kezdetét vette a szezonod, jöhetnek az újdonságok, de még mindig van néhány laza szál, amit el kell varrnod. Amilyen makacs vagy, lassan engeded el az embereket, helyzeteket, de érdemes már ma neki kezdened!

Ikrek

Hol vannak a barátaid, Ikrek? Ma nagy szükséged lehet a támogatásukra, ezért mielőbb vedd fel velük a kapcsolatot. Töltsd velük az estét, és engedd, hogy megvigasztaljanak, erőt öntsenek beléd.

Rák

Készen állsz bedobni magadat, kedves Rák? Ma van annak a napja, amikor sikerrel hódíthatod meg a kiszemeltedet vagy visszacsempészheted a tüzet a hálóba. Nem tudnak nemet mondani neked a férfiak, akik a lábaid előtt hevernek.

Oroszlán

Ki lehetsz ma borulva, mert valaki nem tartja be a neked tett ígéretét. Ez annyira felbőszít, hogy meg is hozol pár változtatást a kapcsolataidban, és nem vagy rest a környezeted tudtára adni, mire számíthatnak.

Szűz

Olyan titkok látnak napvilágot, amik eléggé lesokkolnak. Hirtelen megkérdőjelezheted életed bizonyos részeit, a kapcsolataidat, de főleg a másokba vetett bizalmadat, különösen egy emberrel kapcsolatban.

Mérleg

Készen állsz, hogy egy kulcsfontosságú kapcsolatot a következő szintre emelni. Már nem vagy hajlandó beérni azzal, ami van, és komoly kapcsolatra vágysz a szerelmeddel, így ma ultimátumot adhatsz neki.

Skorpió

A tegnapi napfogyatkozás után úgy érzed, valami készülődik. Ma meg is érkezik az a hívás, ami világossá teszi, hogy az életednek változnia kell. A mai nap a búcsúé, de egyúttal az örömé is, mert új időszámítás veszi kezdetét.

Nyilas

Egyre inkább azt érzed: ideje változtatni. Talán elégedetlen vagy a munkahelyi körülményeiddel, vagy egyszerűen másra vágysz. Ma alaposan fontolóra veszed, hogy felmondasz, és akár külföldön, de új életet kezdesz.

Bak

Egy fontos beszélgetést kell a mai napon megejtened, ami elég kényelmetlennek bizonyul. Bárhogy is legyen, csak légy őszinte! Ha a pároddal kell ma beszélned, készülj arra, hogy teljesen új irányt vehet a kapcsolatotok.

Vízöntő

Sok minden történt az életedben, és most már nem engeded, hogy a mérgező emberek tovább rombolják az életedet. Éppen ezért, ha ma is megpróbálkozik vele a főnököd, valószínűleg elegánsan elküldöd melegebb éghajlatra.

Halak

Készen állsz arra, hogy szintet lépj az életedben. Ehhez ma kicsit költeni is fogsz: új frizura, új ruhák, egy masszázs, és az esti meditációdat követően úgy érezheted új ember lett belőled, jöhet a kapcsolatok átalakítása.

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves