Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

KARRIERHOROSZKÓP

Karrierhoroszkóp: ez vár rád áprilisban a csillagjegyed szerint

2023. április 02.

4 perc olvasás

ELLE

asztrológia csillagjegyek zodiákus ezotéria karrierhoroszkóp
Karrierhoroszkóp: ez vár rád áprilisban a csillagjegyed szerint
© Shutterstock

Munkahelyváltást vagy előléptetést jósolnak a csillagok a zodiákus tagjainak. Az áprilisi karrierhoroszkópból megtudhatod, neked melyik jut!


Nagyon sokan kapnak kedvet - vagy jön meg a bátorságuk ahhoz -, hogy munkahelyet váltsanak, vagy előléptetésért folyamodjanak.  Görgess lejjebb a csillagjegyedhez, és már olvashatod is az áprilisi karrierhoroszkópodat:

Kos

Tele vagy motivációval, és nem félsz változtatni a helyzeteden, ha elégedetlen vagy a jelenlegi körülményeiddel. A hónapban nagy eséllyel munkahelyet vagy szakmát váltasz. Meglehet, egyesek szerint ez rossz ötlet, de légy merész, és kövesd bátran a megérzéseidet, mert abban rejlik a boldogságod kulcsa.

Bika

Áprilisban nagy szüksége lehet rád a főnöködnek vagy a kollégáidnak. Óriási szolgálatot fogsz tenni, és ne aggódj, nem mennek el csak úgy mellette. Ha a felettesedet segíted ki, akkor ezzel megalapozhatod az előléptetésedet. Azok, akik szeretnének munkahelyet váltani, a hónapban tegyék meg hozzá a szükséges lépéseket.

Ikrek

Ha eddig bizonytalan voltál azzal kapcsolatban Ikrek, mivel kellene foglalkoznod, mi számodra az álommunka, a hónapban meglelheted a választ, és talán hozzá a munkát is. Másoknak viszont keresniük sem kell a jobb lehetőséget, mert a főnökük vagy egy ismerősük ajánlhat egy izgalmasabb munkát.

Rák

Azon gondolkodsz, hogy munkahelyet vagy szakmát váltasz? Áprilisban megjön hozzá a bátorságod, kedves Rák. Érdemes lehet megosztani az elképzeléseidet másokkal, mert most az ismerőseid segíthetnek hozzá egy jobb lehetőséghez. Ha szeretnél a jelenlegi helyeden maradni, akkor ajánlatos lehet beszélni a főnököddel, aki előnyösebb pozícióba rakhat át.

Oroszlán

Szeretnél változtatni a karriereden. Sokat gondolkodsz a továbbtanuláson azért, hogy előléptessenek, vagy elvégznél egy tanfolyamot a szakmaváltás reményében. De a külföldi munkalehetőségtől sem zárkózol el. Amennyiben saját vállalkozásod van, a terjeszkedés a célod, és ehhez kezdhetsz partnereket keresni.

Szűz

Légy óvatos a munkahelyeden Szűz, mert komoly hibát véthetsz. Kétszer is olvasd el a leveleket, a dokumentációt, mindent érdemes többször is ellenőrizni. Ezenfelül nem árt, ha rugalmasabb leszel, és előveszed a türelmesebb oldaladat, mert akadhatnak fennakadások, amiket csak kellő higgadtsággal és valamennyi alkalmazkodással lehet csak kezelni.

Mérleg

Megkapod a szükséges löketet ahhoz, hogy hajlandó legyél másik munka után nézni, amit sokkal kielégítőbbnek találnál. Másoknak viszont ahhoz jön meg a bátorságuk, hogy a felettesük elé álljanak, és megmondják, mivel elégedetlenek. De olyanok is lesznek a jegy szülöttei között, akik belevágnak egy saját vállalkozásba.

Skorpió

A következő hetekben letisztázod magaddal, mire vágysz, milyen karrierrel lennél elégedett. Azután megbeszéled ezt a főnököddel is, vagy egyszerűen új munka után nézel. Bárhogy is döntesz, könnyedén meggyőzöl arról másokat: te vagy az emberük. Olyan Skorpiók is lesznek, akik úgy döntenek, hogy a tehetségükből kívánnak megélni, és ahhoz teszik meg a szükséges lépéseket.

Nyilas

Szeretnél felmondani a jelenlegi munkahelyeden, és valami teljesen másba kezdeni. Fontolóra veszed a saját vállalkozás indítását, ahogy azt is, hogy külföldön vállalj munkát. A döntésben segítségedre lehet egy barátod, aki esetleg külföldre csábít, vagy akivel közös üzletet indíthatsz.

Bak

Heteken belül előnyösebb pozícióba kerülhetsz a tudásodnak, kitartásodnak vagy éppen a kapcsolataidnak köszönhetően. Egyes Bakok olyanokkal ismerkedhetnek meg, akik a segítségükre lehetnek a karrierrel kapcsolatos törekvéseikben. Bárminek is legyen köszönhető a siker, elképesztő magasságokba juthat a jegy szülötte.

Vízöntő

Szeretnél feljebb mászni a vállalati ranglétrán? Vagy saját vállalkozásba kezdenél? Semmi akadálya! A csillagok támogatják a hónapban a karrierrel kapcsolatos törekvéseidet. Könnyedén meggyőzöd a megfelelő személyeket arról, hogy támogassák az ügyedet. Fel vagy készülve arra, hogy megmutasd a tehetségedet és a vezetői képességeidet, és elhiheted: le fogod nyűgözni az embereket.

Halak

Melléd pártol a szerencse a hónapban, Halak, így sokkal könnyebben érheted el a karrierrel kapcsolatos terveidet. Szóval, mire vágysz? Előléptetésre? Több ügyfélre? Most elég lehet minimális erőfeszítéseket tenned, de talán még arra sem lesz szükség, és a sors több izgalmas lehetőséggel is elkényeztethet. A legnagyobb problémád hamarosan a bőség zavara lehet.

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves