Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

BIKA HAVA

3 csillagjegy, akit óriási meglepetés ér a Bika havában

2023. április 20.

2 perc olvasás

ELLE

asztrológia zodiákus ezotéria 3 csillagjegy Bika hava
3 csillagjegy, akit óriási meglepetés ér a Bika havában
© Shutterstock

A napfogyatkozással kezdődő Bika hava elképesztő változásokat indít el három csillagjegy életében, és óriási meglepetéseket idéz elő.


A Bika szezon április 20-án kezdődik, a rendkívül erőteljes Kos napfogyatkozással, amit másnap rögtön a Merkúr retrográddal folytatódik. A Bika biztonság, a stabilitás híve, de ezek a kozmikus változások alaposan felrázzák a zodiákus tagjainak életét ahhoz, hogy egy magasabb szintre léphessenek. Különösen a következő 3 csillagjegyre vár óriási meglepetés a Bika havában:

Kos

Meg vagy lepve kedves Kos, amiért a saját szezonod után újra itt vagy? Igazán nincs min csodálkozni, ha figyelembe veszed, hogy Kos újholddal és napfogyatkozással indítod el a Bika szezont, ami meg is alapozza a következő heteket. Szóval, ez az időszak számodra az újjászületésről fog szólni. Sikerül megszabadulnod az anyagi problémáidtól, és áttörést érhetsz el a karrieredben. Sőt, a Bika szezon még meggazdagodási lehetőséget is kínál majd neked. Jó pár sokkoló és érzelmileg felkavaró élményben lesz részed, de pozitív értelemben.

Bika

Boldog születésnapot, Bika! Ez egy nagy és mozgalmas időszak lesz a számodra, ami a Kos napfogyatkozás végén kezdődik, és meglepő információkat vagy kinyilatkoztatásokat hozhat. Olyan dolgok jutnak a tudomásodra, amik mindent megváltoztatnak az életedben, legyenek ez családi, munkahelyi vagy éppen spirituális titkok. Mindenesetre annak biztos örülni fogsz, hogy a Jupiter is megtámogat, és olyan lehetőségeket biztosít, amiknek segítségével jelentős bevételekhez juthatsz, és akár biztosíthatod a jövődet pénzügyi szempontból.

Nyilas

Jó néhány sorsfordító döntést kell meghoznod a Bika havában. Lesz néhány fájdalmas is, de tudod: erre van szükség ahhoz, hogy végre az áloméletet éld. A sors megjutalmaz a bátorságodért: bőséget és szerelmet hoz az életedben! Talán nyereménynek, vagy egy előnyös üzletnek köszönhetően jelentős pénzösszegre tehetsz szert. A párban élők kapcsolata teljes megújuláson megy keresztül, és a házasság, a családalapítás is felmerülhet köztetek. Lesznek olyan Nyilasok, akiknél ez úgy történik, azért szakítanak az aktuális kedvesükkel, hogy összejöhessenek életük szerelmével.

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves