Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

NAPFOGYATKOZÁS

Milyen hatással lesz rád a 20-i napfogyatkozás? Kiderül a csillagjegyedből

2023. április 20.

4 perc olvasás

ELLE

asztrológia április bika csillagjegy horoszkóp zodiákus
Milyen hatással lesz rád a 20-i napfogyatkozás? Kiderül a csillagjegyedből
© Shutterstock

Óriási kozmikus esemény várható! Az április 20-i hibrid napfogyatkozás alapjaiban változtathatja meg a csillagjegyek életét.


A hibrid fogyatkozás átmenet a gyűrűs és a teljes napfogyatkozás között. Ilyen csak 10 évente fordul elő.  Mivel ez a mostani a Kos jegyében történik, arra buzdít bennünket: merjünk változtatni, próbáljunk ki új dolgokat, de egyúttal készüljünk a lezárásokra és az új kezetekre is. Görgess lejjebb a csillajegyedhez, és tudd meg, milyen hatással lesz rád a 20-i napfogyatkozás:

Kos

Április 20-án a Nap és a Hold egyesül a jegyed legvégén, és új, izgalmas eseményeket indít el az életedben. Mivel ráadásul újhold is lesz, így ez lehet az újjászületésed napja. Ezzel együtt felébred benned a vágy, hogy megvalósítsd a régi nagy álmodat, és valami nagyot alkoss.

Bika

Még ebben a hónapban újabb lehetőséget kapsz a megújulásra, hogy tiszta lappal folytathasd az életedet. A szezonod alig néhány órával a napfogyatkozás után kezdődik, és a reflektorfénybe kerülsz. Jó esély van arra, hogy komoly lelki változásokon menj keresztül, amik hatással lesznek a kapcsolataidra is.

Ikrek

A napfogyatkozás hatására megváltoznak a kapcsolataid. Új barátságok jönnek létre, sőt, akár szövetségek, csoportok, és te lehetsz a vezető. Hatalmadban áll változásokat kieszközölni, és az emberek követni fognak téged, hogy együtt hozzatok létre valami különlegeset.

Rák

Ahogy a napfogyatkozás kibontakozik, erőteljes új kezdetek jelennek meg a karriereben. Ez előléptetés, munkahelyváltás, saját vállalkozás formájában is kicsúcsosodhat. Ezerrel fogsz pörögni, hogy minden elképzelésedet megvalósítsd, de azért ne felejts el néha aludni is!

Oroszlán

A következő időszakban gyökerestül átalakulhat a gondolkodásmódod. Alapjaiban változik meg a hitrendszered, az elveid, és új filozófiákban, akár tanulmányokban is elmerülhetsz. Közben nagy hangsúlyt fektetsz az önismeretre, és egyáltalán a személyes jólétedre, mivel a következő időszakban minden arról fog szólni.

Szűz

Ez a jelentős kozmikus esemény küldetéstudatot ébreszt benned. Hirtelen elönt a vágy, hogy segíts másokon, és tegyél valamit a világért. Eleinte a közvetlen környezeted segítségére lehetsz, de rövidesen közösségek, csoportok támogatásában is részt vehetsz. Azért ügyelj arra, hogy közben ne távolodj el teljesen a családodtól!

Mérleg

A napfogyatkozásra a hetedik házadban kerül sor, ami azt jelenti: komoly változásokra számíthatsz a szerelmi életedben. Szintet léphettek a partnereddel és összeházasodtok, vagy gyereket vállaltok. vagy Amennyiben egyedülálló vagy, végre meglelheted az igazit! Hamarosan beköszönt életedbe a régóta várt boldogság!

Skorpió

Valami új veszi számodra kezdetét a napfogyatkozás hatására. Könnyen lehet, hogy új projektbe vágod a fejszédet, saját vállalkozást indítasz, vagy éppenséggel úgy döntesz: körbeutazod a földet. Szeretnél hódítani, és nagy dolgokat vinni véghez. Ne aggódj, ezt hamarosan meg is teheted!

Nyilas

Gyors, új fejleményeket hoz neked a hibrid napfogyatkozás a kreatív elfoglaltságok, a hobbik és a szenvedélyek ötödik házában. Megmutathatod a világnak a tehetségedet, és óriási sikert arathatsz. Vagy mostanában lelsz rá egy olyan művészeti ágazatra, amiben tehetségesnek bizonyulsz. Ezenkívül arra is készülj, hogy rövidesen elmélyül a kapcsolatod a szerelmeddel.

Bak

A hibrid napfogyatkozás az otthonod és a családod negyedik házában bontakozik ki, így sok új élményre számíthatsz. Talán készen állsz egy költözésre, megtaláltad az álomotthont vagy az álommunkát külföldön. De az is lehet: összeházasodtok a kedveseddel, vagy belevágtok a családalapításba.

Vízöntő

Arra késztet a napfogyatkozás, hogy új készségekkel, ötletekkel vagy hobbival folytasd az életedet. Talán visszaülsz az iskolapadba, esetleg podcastot indítasz, de a következő néhány hónap rengeteg új, izgalmas dologra fog megtanítani, ami nemcsak gazdagabbá teheti az életedet, hanem sikeresebbé is.

Halak

Imádni fogod ezt a napfogyatkozást, mert főleg a pénzügyeidre lesz hatással! Hirtelen támadhat egy isteni ötleted, amit pénzre válthatsz. De könnyen lehet, hogy örökölsz vagy bónuszt, esetleg fizetésemelést kapsz. Végre megvehetsz magadnak valamit, amire régóta vágytál!

Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves