Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

HOROSZKÓP

Heti horoszkóp, 2023. június 12-18.: A Kos bolondot csinálhat magából, a Szűz kap egy „most vagy soha” esélyt

2023. június 12.

4 perc olvasás

ELLE

asztrológia csillagjegyek heti horoszkóp zodiákus ezotéria
Heti horoszkóp, 2023. június 12-18.: A Kos bolondot csinálhat magából, a Szűz kap egy „most vagy soha” esélyt
© Shutterstock

Kíváncsi vagy, mi vár rád a héten a munkahelyeden vagy a szerelemben? Íme az Elle heti horoszkópja!


A héten pattanásig feszülnek a csillagjegyek idegei. Mutatjuk a heti horoszkópot.

Kos

Ezen a héten előtör belőled a lázadó. Nem akarod azt tenni, amit mondanak neked, és meg akarod mutatni nekik”, hogy mire vagy képes, vagy hogy te vagy a jobb. Ha így teszel, könnyen bolondot csinálhatsz magadból. A legjobb lenne, ha gondolkodnál, mielőtt cselekszel, de az is megoldás, ha elkerülöd az embereket, amennyire csak lehet.

Bika

Úgy érezheted, hogy te igazságod az egyetlen, és mások rosszul látják a dolgokat. Ezen a héten komoly gondod származhat abból, ha túlságosan makacs vagy, és nem vagy nyitott a környezeted véleményére vagy nézeteire. Elég, ha meghallgatod, nem pedig egyből elutasítod őket.

Ikrek

Az utolsó dolog, amire szükséged van ezen a héten, az a több választási lehetőség, mivel még azt is nehezen tudod eldönteni, mit vegyél fel egy nap. A napokban folyamatosan küzdesz az érzéssel, hogy megpróbálsz megfelelni mások elvárásainak. A lelked mélyén önmagad akarsz lenni, de nem tudod, mit tegyél.

Rák

A hét közepén válik nyilvánvalóvá: rossz lépést tettél a hét elején, és most emiatt vissza kell csinálnod bizonyos dolgokat. A napokban keményen dolgozol azon, hogy helyesen cselekedj, de közben mélységes önbizalomhiánnyal küzdesz. Beszélned kellene az érzéseidről a bizalmasoddal vagy akár egy terapeutával!

Oroszlán

A játékosságod kellemetlen helyzetbe hozhat téged, Oroszlán, mivel hajlamos vagy túlzásokba esni. A heted jól fog telni, és szereted mások orra dörgölni a sikereidet, ám ezzel nem leszel túl népszerű. De azzal sem, ha folyton viccet csinálsz mindenből, megtréfálsz másokat, vagy túlzottan pozitív vagy a lehangolt emberek jelenlétében.

Szűz

Ezen a héten szembesülsz valamivel, amiről tudod, hogy „most vagy soha”. Kész vagy a most mellett dönteni. Érett és felelősségteljes vagy, és a Szaturnusz tranzitjai támogatják erőfeszítéseidet. Ha valaki bírja az iramot és a kihívásokat, az te vagy, Szűz. Szóval hajrá, és egy percig se kételkedj a képességeidben!

Mérleg

A túlköltekezés veszélye fenyeget a héten. Nagyon feszült vagy, és emiatt hajlamos vagy vásárolgatással javítani a hangulatodon. Amíg nem esel túlzásokba addig ez rendben is van, de tényleg uralkodnod kellene magadon, különben kellemetlen helyzetbe kerülhetsz.

Skorpió

A napokban kísért a múlt, és emiatt melankolikusnak fogod érezni magad. Ne lepődj meg, ha teátrálisan viselkedsz, bár ezt valószínűleg csak utóbb ismered fel. A környezeted aggódni kezd érted. Nagy szükséged lenne arra, hogy kiöntsd valakinek a szívedet, és szembenézz az elnyomott érzéseiddel.

Nyilas

Fájdalmas ténnyel szembesülsz a héten: még mindig nem valósult meg az álmod. Emiatt feszült, és goromba lehetsz a környezeteddel. Próbáld meg fékezni az érzelmi kitöréseidet, és ne bántsd meg azokat, akik nem tehetnek semmiről. Később csak bánnád, hogy megbántottad őket!

Bak

Rengeteg új lehetőség nyílik meg előtted a héten, kedves Bak. Maximálisan a kezedben tartod az irányítást, és te döntesz arról merre menj, és mihez kezdj. Az már csak hab a tortán, hogy számottevően javulni fog a szerelmi életed. Az egyedülállók most megismerkedhetnek egy hozzájuk nagyon hasonló lélekkel.

Vízöntő

A héten levert és depressziós lehetsz. Ilyen állapotban ne csodálkozz azon, ha úgy tűnik, mindenki másnak jobb az élete a tiédhez képest. Próbáld meg egyedül feltérképezni, mivel vagy elégedetlen, min változtatnál szívesen, és ne szégyellj felkeresni egy szakembert, ha úgy érzed, segítségre van szükséged.

Halak

Ezen a héten szembe kell nézned az igazsággal: belefáradtál a munkádba vagy a tanulásba, és idegileg ki vagy készülve. Továbbra is kitartasz, és megteszed, amit kell, de ha nem kezdesz el változtatni, akkor hamarosan teljesen kiéghetsz. Át kellene gondolnod és szervezned az életedet.

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves