Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

KARRIERHOROSZKÓP

Karrierhoroszkóp: ez vár rád júniusban a csillagjegyed szerint

2023. június 05.

4 perc olvasás

ELLE

asztrológia csillagjegyek június zodiákus ezotéria karrierhoroszkóp
Karrierhoroszkóp: ez vár rád júniusban a csillagjegyed szerint
© Shutterstock

A hónapban lehetőséget kapnak a csillagjegyek, hogy valóra váltsák a karrierrel kapcsolatos céljaikat. A júniusi karrierhoroszkópból megtudhatod, milyen változásokra számíthatsz!


Több új ajtó is megnyílik a zodiákus tagjai között, és rengeteg lehetőségük lesz elérni a céljaikat, amellett pedig munkahelyet, vagy akár szakmát is válthatnak. Görgess lejjebb a csillagjegyedhez, és már olvashatod is a júniusi karrierhoroszkópodat:

Kos

Ha munkahely- vagy karrierváltáson gondolkodsz, akkor ez a tökéletes hónap a cselekvéshez! A csillagok támogatni fognak benne, ahogy abban is, ha szeretnél továbbtanulni. De egyesek számára a saját vállalkozás indítása is opció lehet, akár egy közeli baráttal vagy egyedül.  Túl sok izgalmas lehetőség merül fel számodra, Kos!

Bika

Júniusban végre élvezheted a munkád gyümölcsét. Előléptetnek, reflektorfénybe kerülsz, hírnevet szerzel, most semmi sem lehetetlen számodra. Ha letudtál egy célt, jöhet a következő, mert úgy érzed, bármire képes vagy. Csakugyan megéri most addig ütnöd a vasat, amíg meleg, azon pedig egy percig se csodálkozz, ha a környezeted irigy lesz az elért sikereidre.

Ikrek

Ebben a hónapban úgy kapod a jobbnál jobb lehetőségeket, hogy nem is teszel értük. Egyszerűen felajánlhatják álmaid munkáját, vagy akár vezetői pozíciót, vagy bármi olyat, amire álmodban sem gondoltál volna. Jó érzéssel tölt el, hogy az emberek felnézned rád, követnek téged, és talán épp a karizmádnak köszönheted majd a sikeredet.

Rák

Felborult az egyensúly a munka és a család között, és ezt kellene most egyensúlyba hoznod. Nem lesz könnyű dolgod, mert közben felajánlhatják álmaid munkáját, de legalábbis azt a lehetőséget, amire régóta vágytál. Mielőtt döntesz, nem árt, ha azt is tudod: valószínűleg egy soha vissza nem térő ajánlatot kapsz.

Oroszlán

Ha egy ajtót becsuknak előtted Oroszlán, nem jelenti azt, hogy fel is kellene adnod a vágyadat. Kopogtass más ajtókon! Használd ki a kapcsolataidat, nézz szét a lehetőségek között, és sikerülni fog elérni a célodat. Jó esély van arra, hogy felfedezzék a tehetségedet, a képességeidet, és a munkahelyeden ez előléptetést is jelenthet.

Szűz

Olyan lehetőséget kínálhatnak fel a hónapban, ami nem szokványos, vagy túl szép ahhoz, hogy igaz legyen. De egyik sem jelenti azt: bukásra van ítélve. Vizsgáld meg alaposan, mert még az is lehet: pont ez az újdonság, vagy lehetőség, amire vártál, és segíthet közelebb kerülni a céljaidhoz, de legalábbis sokkal érdekesebb munkát végezhetnél.

Mérleg

Sokat fog javulni a karriered, illetve a munkahelyeden a helyzeted. Még akár elő is léptethetnek, de legalábbis egy olyan pozícióba kerülhetsz, amit sokkal jobban fogsz élvezni. Több lehetőség is nyílik arra, hogy kiaknázd a kreativitásodat, és olyannal foglalkozz, amit szívesen csinálnál.

Skorpió

Június a lehetőségek, az erőforrások és a hálózatépítés hónapja számodra, Skorpió. Valószínűleg szeretnél fejlődni, tanulni, feljebb mászni a ranglétrán vagy kibővíteni a saját üzletedet. Jó úton haladsz, és nincs messze a siker. Most érdemes igénybe venni a felajánlott segítséget, és az értékes kapcsolatokat.

Nyilas

Ideje lépéseket tenni a céljaid érdekében! Értékes ötleteid vannak, amikhez tudás és inspiráció párosul. Keresve sem találhatnál jobb időszakot ahhoz, hogy megvalósítsd az elképzeléseidet. Sőt, a hónapban előléptetésre is számíthatsz, és vezetői pozícióba kerülhetsz.

Bak

Tökéletes ez a hónap kedves Bak, az ötleteid megvalósításához, valamint ahhoz, hogy komoly változásokat hajts végre. Ha munkahelyet vagy szakmát váltanál, akkor ezt könnyen megteheted a következő hetekben. Ugyanakkor a tanuláshoz, egy tanfolyam elvégzéséhez is alkalmas a június.

Vízöntő

Nem vagy biztos abban, hogy munkahelyet vagy szakmát válts-e? Akkor csak légy nyitott, és figyelj, mert az univerzum küldeni fog neked egy jelet. A hónapban minden felmerülő nehézséget és kihívást könnyedén fogsz tudni kezelni, mert megvan benned hozzá a szükséges türelem és kreativitás.

Halak

Egyáltalán nem kell aggódnod, Halak. Ebben a hónapban teljes támogatásban részesülsz, amikor követed az elképzeléseidet. Több lehetőség közül is választhatsz, ha az álmaid megvalósításáról vagy munkahelyváltásról van szó, ezért alaposan gondold át, mit szeretnél, mielőtt döntesz.

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves