Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

KELTA FAHOROSZKÓP

Kelta-fahoroszkóp: meglepő titkokat tudhatnak meg magukról a csillagjegyek

2023. április 22.

5 perc olvasás

ELLE

horoszkóp önismeret személyiség ezotéria kelta fahoroszkóp
Kelta-fahoroszkóp: meglepő titkokat tudhatnak meg magukról a csillagjegyek
© Getty Images

A druidák úgy gondolták, hogy születésünk időpontjához köthető egy fa, ami meghatározza a személyiségünket, a gondolkodásunkat, a viselkedésünket. A születési dátumod segítségével megtudhatod, melyik fa vagy a kelta-fahoroszkóp szerint!


Tudtad, hogy egynél több asztrológiai rendszer létezik? Több mint i.e. 1000-re nyúlik vissza, az egyik ilyen alulértékelt rendszer, a kelta-fahoroszkóp, amit a druidák hoztak létre a megfigyeléseik alapján. Nos, ez kissé eltér az általános asztrológiai csillagjegyektől, amiket a nyugati asztrológiából ismersz, igaz? Már csak azért is, mert itt 13 jegyre osztották a druidák a kalendáriumukat. Keresd meg a születési dátumod alapján a személyes fádat, és már olvashatod is a rólad szóló elemzést!

Nyírfa

12.24 - 01.20

A Nyírfa rugalmas és kitartó, mélyen megérti a dolgok működését. Egyetlen kudarc után sem tapasztal kétségbeesést, haragot, mivel nem kenyere a szenvedés. Ez a hidegfejűség nagyszerű vezetővé teszi, aki képes hűséges követőkre találni. Tudja, hogyan lehet a semmiből birodalmat építeni.

Berkenye

01.21 - 02.17

A Berkenye gondolkodó, filozófus és látnok. Mindenkit lenyűgöz a kifejezőkészsége és az eredetisége. Sajátos kreativitása miatt gyakran egy meg nem értett művész. Talán ezért is távolságtartó másokkal szemben, hogy elkerülje a konfliktusokat, és mert magányos, magának való alkat. Valójában sok emberre képes hatni lenyűgöző életszemléletével.

Kőris
02.18 - 03.17

A Kőris idején született személy szabad gondolkodó és kreatív természet. Szeret álmodozni, és a gondolatait műalkotássá változtatni. Időnként visszahúzódik, hogy csendes, alkotó munkát végezzen. Alapból egy introvertált, halk szavú, elvonulásra hajlamos ember, aki nem szereti a sokaságot, mert inkább a magányos, békés életet preferálja.

Éger
03.18 - 04.14

Társaságkedvelő, extrovertált és bájos az Éger, ezért sok barátja és követője van. Ritkán van ellensége, mert mindenki szereti, és vonzza az embereket az izgalmas, sokoldalú személyisége. A szavait tettekkel, a tetteit pedig az eredménnyel párosítja. Erősen hisz önmagában, és általában eléri, hogy sikeres, boldog életet éljen.

Fűzfa
04.15 - 05.12

A Fűzfa reális képzelőerővel rendelkezik, így teljesen másképp látja a világot. Ugyanakkor nagyon intuitív és intelligens. Képes lazán alkalmazkodni minden helyzethez, nem esik nehezére változni, és sokan dicsérik a különleges memóriáját, magabiztosságát. Rengeteg tudással, és bölcsességgel bír.

Galagonya
05.13 - 06.09

Az emberek könnyen félreismerik a Galagonyát. Teljesen más képet mutat magáról, mint amilyen valójában. Legbelül folyamatosan változik, még ha ez másoknak fel sem tűnik. Rendkívül alkalmazkodó, leleményes, a jég hátán is megél, és mindig tettek kísérik a szavait. Nagyszerű hallgatóságnak számít, és képes titkot tartani.

Tölgy
06.10 - 07.07

A Tölgy jegyében született ember olyan erős, mint maga a fa. Kitartását a kevésbé szerencsések érdekében használja fel, és jellemző a cselekedeteire a segítségnyújtás, a kedvesség. A Tölgy kiáll mindazokért, akik nem tudnak, vagy nem mernek önmagukért. De ennek ellenére szelíd, alázatos és rendkívül családcentrikus.

Magyal
07.08 - 08.04

A versengő Magyal soha nem veszít el egyetlen meccset sem. Nagyon intelligens, és sportos, szinte bármit is csinál, annak a mestere lesz, és soha nem adja fel a harcot. Lehet, hogy arrogánsnak tűnik néha, de valójában nagylelkű, és szeretetreméltó. Akkor érzi jól magát, ha produktív, mivel nem szeret tétlenkedni.

Mogyoró
08.05 - 09.01

Adj neki bármilyen témát, és úgy fogja megvitatni veled, mintha a szakértője lenne. Ez nem véletlen, mert rendkívül intelligens, és elképesztően jó a memóriája. Nem akar mindent tudónak mutatkozni, csak nagyon érdeklődő, szeret beszélgetni, és fontosnak tartja, hogy megossza a tudását.

Szőlő
09.02 - 09.29

A Szőlő a legkiszámíthatatlanabb jegy a kelta fák közül. Szinte minden nap változik a hangulata, a véleménye, a gondolkodása. Viszont ebben az a jó, hogy egy adott dolognak mind a két oldalát tökéletesen képes látni. Kettős természete nyitottá teszi, és úgy látja a világot, ahogy senki más nem. Nagyon szeret elmélkedni, elemezni.

Repkény
09.30 - 10.27

A Repkény az egyik legkedveltebb kelta jegy, mert tápláló, szelíd természetű és segítőkész a mindennapi életben. Bár hajlamos másoktól függeni, mégis képes hinni magában, és tudja: egyedül is le tudja győzni a nehézségeket. A legtöbbször a szívére hallgat, vérbeli optimista, és akivel barátságot köt, azt egy életre teszi.

Nád
10.28 - 11.24

A Nád nagyon megbízható. Mondd el neki a legmélyebb gondolataidat, titkaidat, és a sírba viszi. Nagyon kíváncsi természet, szereti az emberi történeteket, emiatt pletykásnak tűnhet, holott csak érdekli, mit és miért tesznek az emberek. A kívülállókkal barátságtalannak tűnik, de végtelen szeretettel van azok iránt, akik közel állnak hozzá.

Bodza
11.25 - 12.23

A Bodza merész, szabad és vad. Élvezi a kalandokat és az izgalmakat, ezért is bélyegzik őket veszélyesnek, mert túl sok kockázatot vállal. Egy Bodza akkor ragyog a legjobban, ha a szabadban van. Mindig vágyik a kalandokra, az új élményekre, szinte bármire rá lehet venni.

Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves