Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

CSILLAGJEGYEK

3 csillagjegy, akinek fantasztikus a humora 

2022. augusztus 16.

2 perc olvasás

ELLE

asztrológia horoszkóp vicces zodiákus ezotéria 3 csillagjegy
3 csillagjegy, akinek fantasztikus a humora 
© Shutterstock

Mindenkinek van humorérzéke, de ez a három csillagjegy lazán felléphetne egy stand-up műsorban, annyira lehengerlő a humoruk. Bárkit képesek megnevettetni!


Nincs ember, aki ne tudna humoros lenni, habár ismerünk olyanokat, akiket sótlannak mondanánk. Ám a humoros egyének vidám, társaságkedvelő lelkek, akik képesek mosolyt csalni mások arcára. Néhányuk szeret nagy közönség előtt viccelődni, mások inkább csendesen, visszafogott közegben sütik el a poénjaikat. Az  asztrológia pedig képes felfedni, mely csillagjegyek rendelkeznek ezekkel a tulajdonságokkal, így megmutathatjuk azt a 3 csillagjegyet, akik a legviccesebbnek számítanak a zodiákusban:

Nyilas

Amennyiben ez egy verseny, akkor a Nyilas számít az állatöv legviccesebb jegyének. Híres az intelligenciájáról, aminek köszönhetően jól és gyorsan forog a nyelve, igényes poénokat süt el, valamint minden helyzetben képes meglátni a viccet. Ő az a barát, akiknél másodpercekkel azután, hogy belépett az ajtón, a padlón hemperegsz nevetve. A legjobb ember, akit egy válsághelyzetben magad mellett szeretnél tudni, mert ő az egyetlen, aki képes megfelelően kiválasztani az egyetlen tréfás dolgot a szörnyű helyzetből, és arra használja fel, hogy jobban érezd magát. Fantasztikusan tud sztorizni, az elejétől a végéig megragadja a hallgatóságát. Mindenki társaságába jól jön egy Nyilas barát!

Mérleg

A Mérleg egy szuperbarát, az állatöv társasági pillangója, így nem meglepő, hogy ő a másik legviccesebb jegy. A Mérleg mások  energiájából táplálkozik, így ha mosolyogsz, ők is mosolyog. Született szórakoztató, és boldogan csal mosolyt mások arcára. Néha még felháborítónak, kínosnak tűnő dolgokat tesz azért, hogy elérje célját, és megnevettessen másokat. Nagyon sajátos, olykor csípősnek, szarkasztikusnak mondható a humora, és a parodizálás nagymestere. Egyszerűen nem lehet nem nevetni azon, amit néha leművel!

Ikrek

Az Ikrek legendás képessége, hogy egyetlen szellemes, lefegyverző mondattal is képes kiváltani a nevetőgörcsöt. Ehhez hozzájön egy másik ritka tehetsége is: úgy tud gúnyolódni másokon, hogy közben nem lépi át a határt, ami miatt aljasnak vagy sértőnek tűnhet. Valószínűleg azért, mert ennyire éles eszű, és tudja, meddig mehet el. Noha a hosszú történetek mesélése nem feltétlenül az erőssége, de rövid sztorizásban remekel, és mestere annak is, hogy a legváratlanabb helyzetben elsüssen egy beszólást, amivel mindenkit padlóra küld, úgy elkapja őket a nevetés.

Via


Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves