Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

CSILLAGJEGYEK

3 csillagjegy, akiket a legkönnyebb felidegesíteni

2022. augusztus 11.

2 perc olvasás

ELLE

asztrológia horoszkóp zodiákus ezotéria 3 csillagjegy
3 csillagjegy, akiket a legkönnyebb felidegesíteni
© Shutterstock

Bölcsen teszed, ha nem packázol ezzel a három csillagjeggyel, és kétszer is meggondolod, mit mondasz nekik, mert rettentően könnyű őket felidegesíteni.


Minden tagja a zodiákusnak más-más vérmérséklettel van megáldva. Egy Halak, Bika vagy Rák idegein szabályosan trambulinozni lehet. Velük ellentétben másokat jóval könnyebb kihozni a sodrukból, mert türelmetlenebbek, érzékenyebbek, és vannak bizonyos dolgok, amelyekre kifejezetten allergiásak. Mutatjuk azt a 3 csillagjegyet, akiket szupergyorsan fel lehet húzni, és emiatt érdemes vigyázni velük:

Kos

A Kos az állatöv legtürelmetlenebb jegye, ami azt jelenti: egy szempillantás alatt fel lehet húzni. Amikor valamivel nem halad, nem úgy történik, mint kívánja, akkor már hangosan a világ tudtára adja az elégedetlenségét. Nincs türelme kétszer elmagyarázni ugyanazt, kivárni a hosszú sort a boltban, ahogy az aprólékos, szöszölős feladatokhoz sincs idegzete, és a forró kását sem szokása kerülgetni. De mindez nem is olyan meglepő, ha azt vesszük figyelembe: tűz jegyű. Ha bármi nemtetszése van, akkor már robban is a bomba, és a környezetében mindent és mindenkit lesöpör a lábáról a detonáció.

Oroszlán

Kezdjük azzal, az Oroszlán akkor boldog: ha minden és mindenki körülötte forog. Adjuk hozzá azt is, hogy tűz elemű lévén, igencsak igencsak forrófejű. Szóval a következőképpen fest az egyenlet: általában makacsul a fejébe vesz valamit, és amikor nem úgy alakulnak az események, mint szeretné: elborul az elméje. Nem bírja, ha kicsúszik az irányítás a kezei közül, és nem úgy történik minden, ahogy megmondta vagy megálmodta. Emiatt is tűri nehezen, ha nemet mondanak neki, visszautasítják, élcelődnek rajta vagy hibázik. Szörnyen dühös lesz, mikor találat éri az egóját.

Szűz

Amennyiben ez egy verseny lenne, akkor a Szűz és a Kos egymást taposnák az első helyért, ugyanis ez a föld elemű jegy iszonyatosan hamar kijön a sodrából. Perfekcionista lévén magas elvárásokat támaszt önmagával, és az emberekkel szemben, emiatt azt vallja: zéro tolerancia. Vele tényleg óvatosan szabad viccelődni – főleg, ha ő a vicc tárgya -, mert tomboló hurrikánként csap le az emberre. Ráadásul rosszul van attól, mikor valami nem úgy történik, ahogy szeretné. Hihetetlen, milyen gyorsan felhúzza magát, és olyankor hajlamos meggondolatlan dolgokat tenni és mondani, gondolkodás nélkül kiadja magából a mérget.

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves