Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

HOROSZKÓP

Heti horoszkóp, 2023. január 23-29.: A Bika küldje el a párját orvoshoz, a Mérleggel túl sok jó dolog történik

2023. január 23.

4 perc olvasás

ELLE

asztrológia csillagjegyek heti horoszkóp zodiákus ezotéria
Heti horoszkóp, 2023. január 23-29.: A Bika küldje el a párját orvoshoz, a Mérleggel túl sok jó dolog történik
© Shutterstock

Kíváncsi vagy, mi vár rád a héten a munkahelyeden vagy a szerelemben? Íme az Elle heti horoszkópja!


Felborul az egyensúly a csillagjegyek életében és ez okozhat némi kellemetlenséget! Mutatjuk a heti horoszkópot

Kos

Ha korábban összevesztél valakivel, most sor kerülhet a békülésre. Bármilyen probléma is legyen valamelyik kapcsolatodban, a következő napok gyógyító hatásúak lesznek és sikerül minden gondot megoldanotok. Így most már nyugodtan foglalkozhatsz olyan dologgal, amikre korábban nem tudtál figyelni.

Bika

A napokban egyre többet dolgozol, és kevesebb időt töltesz a kedveseddel. Amikor mégis jut időtök egymásra, mindketten kimerültek vagytok, és azt veheted észre: a szerelmed nincs jó passzban. Bölcsen tennéd, ha rávennéd, hogy elővigyázatosságból keresse fel az orvosát, és tegyetek mindketten lépéseket az egészségetek védelméért!

Ikrek

Már megint nagyon leterhelted magadat, és nem jut idő arra, amit igazán szeretnél! Pedig a barátaid hiányolnak, és a pároddal sem ártana romantikáznotok. Változtass a szokásaidon Ikrek, különben rövid időn belül ki fogsz égni. Még csak év eleje van, de már rettentően kimerült és motiválatlan vagy.

Rák

Mostanában azt érzed, mindenki csak megnehezíti az életedet. Emiatt feszült vagy és ingerlékeny, így könnyebben összeveszel a szeretteiddel is. Valójában csak túl sokat vállaltál, ahogy az lenni szokott. Ne kövesd a tavalyi év rossz szokásait! Állj meg egy pillanatra, vedd észre, mit rontasz el, és igyekezz mielőbb előnyösebb irányba terelni az életedet.

Oroszlán

Ezen a héten igazi sztárnak érezheted magadat, kedves Oroszlán! Mindenki találkozni akar veled, tőled kérnek tanácsot, és nincs olyan dolog, amiért ne dicsérnének meg. Eleinte élvezni fogod ezt, de később már terhesnek érezheted. Amikor sor kerül erre, nyugodtan mondj nemet, és tedd azt, ami igazán jól esik!

Szűz

Komoly pénzek találhatnak nálad gazdára a héten, akár a kemény munkádnak, egy jó üzletnek vagy más lehetőségnek köszönhetően. Viszont a szerelemben kevésbé leszel szerencsés, és visszautasítást kaphatsz, vagy a párod lehet az, aki megbánt. Az utóbbi esetben hamar sor kerül a bocsánatkérésre!

Mérleg

Hirtelen komolyra fordulnak a dolgok az életedben Mérleg, és ez megijeszt téged. A karrieredben ritka jó lehetőséget kaphatsz vagy előléptethetnek, és a kedveseddel is szintet léphettek. Lehet, ez túl sok neked egyszerre, és azt várod, mikor történik valami rossz is. De ne várd, csak próbáld meg élvezni azt, amit kapsz az élettől!

Skorpió

A héten közelebb kerülhetsz a kiszemeltedhez, vagy párban élőként sikerül szorosabbra fűzni a kapcsolatodat. De ezzel együtt a munkahelyeden egyre több a feladat, és nagyobb felelősség jut neked, és egyre inkább kezd elbillenni a mérleg nyelve a karriered irányába. Ha nem húzol határokat, akkor a kapcsolatod láthatja kárát a sikerednek.

Nyilas

Romantikus és bulis esték várnak rád a héten. Rengeteget találkozol a barátaiddal, akik hasznos tanácsokkal látnak el téged. Általuk ismerkedhetsz meg néhány új emberrel, akik között új barátokra lelhetsz. Ezzel együtt az egyedülállók felmelegítik a kapcsolatukat az exükkel.

Bak

Áttörést érsz el a karrieredben, ami nyilvánvalóan örömmel tölt el. Ugyanakkor párban élőként akadhatnak emiatt gondjaid, mert egyre inkább a munka felé billen a mérleg. Neked kell gondoskodnod az egyensúlyról, különben komoly magánéleti nehézségekkel kell szembenézned.

Vízöntő

Rengeteg dolgod lesz a héten: a szeretteid, a barátaid és a kollégáid is sorra adják a feladatokat. Nem csoda, ha rövid időn belül eléred a határaidat és kiborulsz! Ha nem húzol határvonalakat, akkor hamarosan padlóra kerülhetsz. Meg kell tanulnod nemet mondani másoknak, és saját magadat helyezni az első helyre!

Halak

A munkahelyeden kiemelt pozícióba kerülhetsz, ami ráadásul jól is fizet, ugyanakkor nagy felelősséggel jár. Ne ijedj meg a lehetőségtől, vágj bele bátran, csak arra ügyelj, hogy közben ne távolodj el a szeretteidtől. A párkapcsolatodban különösen sok feszültséget okozhat, ha elhanyagolod a párodat.

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves