Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

HOROSZKÓP

Heti horoszkóp, 2023. április 17-23.: A Bikánál semmi sem marad a régiben, a Skorpió élete legnagyobb kihívásával néz szembe

2023. április 17.

4 perc olvasás

ELLE

asztrológia csillagjegyek heti horoszkóp zodiákus ezotéria
Heti horoszkóp, 2023. április 17-23.: A Bikánál semmi sem marad a régiben, a Skorpió élete legnagyobb kihívásával néz szembe
© Getty Images

Kíváncsi vagy, mi vár rád a héten a munkahelyeden vagy a szerelemben? Íme az Elle heti horoszkópja!


A 20-i napfogyatkozás és a Merkúr retrográd alaposan felkavarja a csillagjegyek életében az állóvizet. Mutatjuk a heti horoszkópot

Kos

Sebezhetőnek érezheted magad ezen a héten. Bármi is történjék, tudd: ez egy lehetőség arra, hogy begyógyítsd a lelki sebeidet, és megtaláld az elvesztett önbizalmadat, belső erődet. Ehhez legfőképpen arra van szükség, hogy őszinte legyél magaddal, és másokkal is. Mondd ki, mit érzel!

Bika

A 20-i napfogyatkozás a jegyedben az újjászületésed napja lehet. Egy új Bika lesz belőled, akinek fontosak a határai, mert végre önmagát helyezi az első helyre mások helyett. Ezenkívül a szerelmi életedben is jelentős változások történhetnek. Talán készen álltok a szerelmeddel összeházasodni vagy családot alapítani.

Ikrek

A napokban több olyan izgalmas programon veszel részt, ahol érdekes vagy éppen befolyásos emberekkel ismerkedhetsz meg, és elősegíthetik az előmeneteledet, de akár az álmod megvalósulását. Több új dolog is kezdetét veheti az életedben, ha nem állsz ellen.

Rák

A 20-i napfogyatkozás hatására sorsszerű események mennek végbe az életedben, Rák. Kinyílik a szemed, és meglátod, kik az igaz barátok, és kik vannak rád rossz hatással. Meglátod a valódi célodat, és szembesülsz az időrabló emberekkel, valamint helyzetekkel. Néhány nap alatt sok minden meg fog nálad változni.

Oroszlán

Ne hagyd, hogy a félelmeid vezessenek, mert azok rossz irányba terelnek. Mostanában nyugtalan lehetsz a 20-i napfogyatkozás és a 21-i Merkúr retrográd miatt, mert épp véget érőben vannak azok a dolgok, amik nem szolgálnak, és új időszámítás veszi nálad kezdetét. Ne aggódj, minden rendben lesz!

Szűz

A napokban több ajtó is megnyílik előtted. Lehetőséged lesz valóra váltani a vágyaidat. Hirtelen még soknak is érezheted az eseményeket, mert váratlanul minden felpörög körülötted. Fontos lenne, hogy ne kapkodva hozz döntéseket, hanem jól átgondoltan, mert épp a jövődet készülsz megalapozni.

Mérleg

Jelentős érzelmi és szellemi fejlődés küszöbén állsz, és ez maximális öngondoskodást, valamint odafigyelést igényel, Mérleg. A 20-i napfogyatkozás hatására új irányt vehetnek a kapcsolataid, és begyógyulhatnak a lelki sebeid. A hét végére megváltozhat a gondolkodásmódod, és az életed is.

Skorpió

Mindaz, ami eddig a szőnyeg alá söpörtél, most visszaköszön, és kénytelen leszel foglalkozni velük. Ha megpróbálod őket visszasöpörni, később még nagyobb bajban találhatod magad. Küzdelmes lesz a hét, de a bolygóállások támogatnak a megoldásban! A segítségükkel lehetőséged van megváltoztatni az életedet.

Nyilas

A 20-i napfogyatkozás alapjaiban rengeti meg a világodat, és ezért jó néhány fontos döntést kell meghoznod. Ne engedd, hogy mások türelmetlensége vagy aggodalma nyomást gyakoroljon rád. Lassan kell haladnod, és fontos változásokat kell végrehajtanod a siker érdekében.

Bak

A változás elkerülhetetlen. Ezen a héten lehet, hogy vissza kell vonulnod, és kevesebb időt kell másokkal töltened. Ez nem azért van, mert valami nincs rendben a kapcsolataidban, hanem mert az öngondoskodás néha némi magányt kíván. Ez egy olyan időszak, amikor le kell lassítanod ahhoz, hogy felgyorsulj.

Vízöntő

Amikor szorongsz vagy kiégettnek érzed magad, könnyen védekezhetsz vagy támadhatsz. Ezen a héten fontos megértened, hogy az ingerlékenységedet és szorongásodat a lelki sebeid okozzák. Szerencsére a 20-i napfogyatkozás és a 21-i Merkúr retrográd a gyógyulás útjára fog terelni.

Halak

Hajlamos vagy arra, hogy néha önmagodon kívül keress válaszokat és megerősítést. Bár ez nem mindig rossz dolog, de ez a hét nem alkalmas rá. A 20-i napfogyatkozás egy sor eseményt indít el az életedben, és ha meg akarod lovagolni a szerencse hullámait, ahhoz bíznod kell magadban!

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves