Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

TAVASZI HOROSZKÓP

Tavaszi horoszkóp: ez vár rád a következő három hónapban a csillagjegyed szerint

2023. március 03.

6 perc olvasás

ELLE

asztrológia csillagjegyek zodiákus ezotéria tavaszi horoszkóp
Tavaszi horoszkóp: ez vár rád a következő három hónapban a csillagjegyed szerint
© Shutterstock

Az álmok megvalósulásával és új szerelemmel kecsegteti a csillagjegyeket a következő három hónap. Tudd meg, mi vár rád a nagy tavaszi horoszkóp szerint!


Új élményekből, nem lesz hiány a tavaszi időszakban - ahogy új szerelmekből sem. Néhány állatövi jegytől eltekintve, a legtöbben békés és örömteli időszak elé néznek, és a tavasszal együtt ők maguk is felpezsdülnek. Görgess lejjebb a csillagjegyedhez és tudd meg, mivel a kecsegtet a nagy tavaszi horoszkóp!

Kos

A magánéletében, a baráti körödben, a szakmai életében az elkövetkező hetek drámai változásokat idéznek elő. A párban élők gyakran veszekednek majd, és egy harmadik fél is megjelenhet. Ha nem tudják rendezi a gondjaikat, akkor könnyen szakítás lehet a vége. A karrieredben összességében minden rendben lesz, mindaddig, amíg az ellenségeid nem próbálnak meg elgáncsolni a siker felé vezető úton.

Bika

A bolygóállások pozitív eseményeket jeleznek. Bika. Nagyon lelkes és jókedvű leszel, miközben rengeteg időt töltesz a családoddal és szeretteiddel, akiktől sok-sok szeretetet és támogatást kapsz. Az egyedülállók számítsanak arra, hogy egy baráti kapcsolatukból szerelem szövődhet. A párban élők között lesznek feszültségek, de sikerül orvosolni a gondjaikat. Ezenfelül a jegy szülötteire egy váratlan utazás is vár.

Ikrek

Nagyon nyugodt és kiegyensúlyozott leszel tavasszal. Talán azért is, mert végre megismered az életcélodat. Azok, akik valamilyen művészettel foglalkoznak, reflektorfényben kerülnek és hírnévre tehetnek szert. A következő hónapok lehetőséget kínálnak a jegy szülötteinek arra, hogy valóra váltsák az álmukat. A párban élőkre rámosolyog a szerencse, és valószínűleg eljegyzésre vagy családalapításra kerül sor náluk.

Rák

A tavasz első hónapjai tele lehetnek konfliktusokkal. Veszekedésekre kell számítanod a munkahelyeden, a szerelmi életedben, és a családban is. Szerencsére végül mindig kibékültök majd. A párban élők romantikus élményekre számíthatnak, és több izgalmas esemény is éri őket, ami feldobja a kapcsolatukat. Aztán tavasz közepén pedig az egyedülállók szívét is elrabolják.

Oroszlán

Te vagy a tavasz egyik legnagyobb nyertese, Oroszlán. Összességében ez az időszak tele lesz meglepetésekkel, új találkozásokkal és lehetőségekkel. A váratlan fordulatok nagyon jól szolgálják az érdekeidet, egy kis szerencsével még jelentős bevételhez is juthatsz. Néhány apró párkapcsolati problémától eltekintve remekül alakul majd a szerelmi életed is, a szinglikre pedig egy különösen izgalmas találkozás vár!

Szűz

Májusig érdemes csak sodródnod az árral. Hiába terveznél bármit is, az nem jönne össze abban a formában, mint szeretnéd. Nemcsak akadályokba ütközhetsz, de komoly csalódások is várhatnak rád. Májustól viszont visszaülhetsz a nyeregbe, és hihetetlen gyorsasággal érheted el mindazt, amire vágysz. Ugyanakkor mindeközben esélyes egy lánykérés vagy akár egy esküvő is a párban élők életében.

Mérleg

A tavaszi hónapokban önmagadra helyezed a hangsúlyt, amivel nincs is semmi baj, mindaddig, amíg nem mutatkozol túl önzőnek másokkal szemben. Viszont ennek köszönhetően érhetsz fel a karriered csúcsára vagy fedezhetnek fel téged, mint művészt, és reflektorfénybe kerülhetsz. A párban élők kapcsolata megerősödik, míg az egyedülállók új férfibarátokra tesznek szert, majd áprilisban megismerik a Nagy Ő-t.

Skorpió

Új életre vágysz, és szeretnéd végre válóra váltani a régóta dédelgetett álmaidat. Ne fogd vissza magad Skorpió, hanem gondoskodj arról, hogy megkapd, amire vágysz! Ha arról álmodozol, hogy utazol, külföldre költözöl, vagy munkahelyet váltasz, könnyedén elérheted bármely kívánságodat. A párban élők kapcsolata alatt rezeg a léc, viszont az egyedülállók tavasz vége felé meglelik azt, aki mellett leélhetik az életüket.

Nyilas

Fizikai és érzelmi fronton rettentően kimerült leszel tavasszal. Legalább a sok pihenés lehetővé teszi az önvizsgálatot. Be kell látnod: sokat adtál másoknak. De mit adtak ők neked? Ez el is indít benned egy láncreakciót, és munkahelyet válthatsz, valamint újraértékelheted a kapcsolataidat. Lesznek olyanok, akiknek végleg búcsút intesz. Az egyedülállók viszont több randi után megismernek valakit, aki pont olyan, mintha az álmaikból lépett volna ki.

Bak

A tavasz első hónapjában még pihensz, de utána vagy ezer dologba is beleveted magad, és gőzerővel dolgozol a céljaid megvalósításán. Szerencsére rengeteg energiád lesz ehhez, és sokat segít majd a szeretteidtől, kollégáidtól érkező szeretet és megbecsülés. A párban élők békés és boldog időszakra számíthatnak, a szinglik viszont arra, hogy visszatér hozzájuk egy régi szerelmük.

Vízöntő

Az energiád megtízszereződik, és több új projektekbe is belefogsz. A munkahelyeden könnyű sikereket érhetsz el, méghozzá a kollégáid támogatásával. Érdemes megjelenned a különböző baráti és társadalmi eseményeken, mert sok olyan embert ismerhetsz meg, akik a jövőd szempontjából fontosak lehetnek. A pénzügyekben különösen szerencsésnek bizonyulsz, és váratlan forrásokból is pénz állhat a házhoz

Halak

A legjobb, ha csak sodródsz az árral tavasszal, kedves Halak. Ne próbáld meg formálni az eseményeket, csak hagyd őket megtörténni. Ne aggódj, minden esemény a te érdekeidet szolgálja! Viszont azt veheted észre: az emberek hallgatnak rád, és megteszik, amit mondasz. Ennek hatására felébredhet benned a vágy, hogy valamilyen nemes ügynek szenteld magad. A párban élők új életet kezdenek ebben az időszakban.


Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves