Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

CSILLAGJEGYEK

3 csillagjegy, aki magányosnak érzi magát a kapcsolatában 

2022. július 07.

2 perc olvasás

ELLE

asztrológia horoszkóp párkapcsolat zodiákus társas magány 3 csillagjegy
3 csillagjegy, aki magányosnak érzi magát a kapcsolatában 
© Shutterstock

Néha előfordul az emberrel, hogy hiába van párkapcsolata, házastársa, mégis magányosnak érzi magát, és ez különösen igaz 3 csillagjegyre.


Számos oka lehet annak, miért érzi valaki magát magányosnak, miközben van egy kedvese. Talán eleve nem a megfelelő emberbe szeretett bele, elhanyagolják vagy idővel ellaposodott a kapcsolatuk. Persze az is előfordulhat, hogy az egyik fél túl sokat dolgozik, és keveset találkoznak. Ugyanakkor az  asztrológia is magyarázattal szolgálhat, mivel a zodiákus egyes tagjai alapból hajlamosabbak a magányérzetre. Megmutatjuk, melyik 3 csillagjegyről van szó:

Halak

A Halak a zodiákus egyik legérzékenyebb csillagjegye, aki ráadásul kifejezetten igényli a társaságot, a figyelmet, meg persze a törődést. Vagyis, ha a párja túl sokat van távol, vagy túl sokat játszik a gép előtt, bütyköli a kocsit a garázsban, a Halak jelentkezni fog nála a kínzó magányosság érzése. Arról sem szabad megfeledkezni, mennyire egyedi, fantáziadús, érzelmekkel teli a világa, ami miatt sokszor egy meg nem értett művésznek érzi magát. Ha nem tud párjával mély lelki beszélgetéseket folytatni vagy nem kapja meg a szükséges figyelmet, hamar egy magába fordult, depresszív, csendben szenvedő állatövi jegy lesz belőle.

Rák

A Halakhoz hasonlóan, a Rák a másik legérzékenyebb csillagjegy, akire ugyanígy igaz: mérhetetlen szeretetéhsége van. Ám nemcsak kapni szereti a szeretetet, a gyengédséget, a figyelmet, hanem szüksége van arra, hogy mindezt adhassa is, és legyen kivel törődnie. Viszont sokszor jóval többet ad, mint amennyit kellene, és ha nem tapasztal megbecsülést, a viszonzást, akkor jön a visszafogott szenvedés. Visszahúzódik a kagylójába, és onnan szomorkodik, miközben azon töpreng, miért nem értékelik, miért nem kap egy kis figyelmet. Az sem mellékes, hogy utál egyedül lenni, és ha párja fizikailag vagy lélekben távol van, rettenetesen  magányosnak érzi magát.

Bika

A két vízjegyet szorosan követi a föld jegyű Bika, aki csatlakozhat a többiekhez az érzékenyek dobogóján. A Halakhoz és Rákhoz hasonlóan, ő is elsősorban adni, semmint kapni szeret. Elhalmozza szeretettel és figyelemmel a partnerét, igazán mindent megad neki, de ugyanannyit is vár cserébe vissza. Így amikor a  Bika nem kapja meg, elszomorodik vagy éppen megsértődik, és magába fordul. Az első két jegyhez hasonlóan mestere érzelmeinek elrejtésének, így a szerelmének esélye sincs rájönni: baj van. Attól félnek, ha elárulnák a problémájukat, elhagyná a kedvesük, ezért a társas magány is jobb az egyedülléthez képest.


Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves