Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

ÁPRILIS

3 csillagjegy, akinek megváltozik az élete április második felében

2023. április 14.

1 perc olvasás

ELLE
asztrológia április horoszkóp zodiákus ezotéria 3 csillagjegy
3 csillagjegy, akinek megváltozik az élete április második felében
© Shutterstock

Április második fele nem finomkodik: alaposan felrázza, és egyúttal átírja három csillagjegy életét.


Az április 20-ai újhold és napfogyatkozás rendesen felforgatja a zodiákus tagjainak életét, de csak a következő 3 csillagjegy mondhatja majd el végül magáról a hónap végén: minden megváltozott.

Kos

Neked különösen érdemes becsatolnod az övedet kedves Kos, mert a jegyedben zajlik majd április 20-án a napfogyatkozás. Több gyors és váratlan változást tapasztalhatsz. Igen, elsőre olyan érzésed lehet, mintha kihúznák a lábad alól a talajt, de egy percig se aggódj, mivel egy sokkal életbe sikerül belepottyannod a következő hetekben. Még anyagi támogatást is kapsz ahhoz a sorstól, hogy végre olyan életet kezdhess élni, amilyenre mindig is vágytál.

Bika

Amint beköszönt a szezonod április 20-án, számíthatsz arra, hogy semmi sem marad a régiben. Drámai változásokon fogsz keresztül menni, Bika. Szakítanod kell az eddigi életeddel ahhoz, hogy végre a sorsod szerinti életet élhesd, ami minden képzeletedet felül múlja. Ehhez viszont áldozatokat kell hozni, és el kell búcsúznod helyzetektől, személyektől, de egy percig se szomorkodj, mert minden sokkal jobb lesz!

Oroszlán

Keményen dolgoztál eddig Oroszlán, és április második felében végre célba érsz. Olyan magasságokba emelkedsz, amiről álmodni sem mertél. A karrierednek és talán néhány befolyásos személynek köszönhetően új ajtók nyílnak meg előtted. Nem kizárt, hogy valamilyen módon felfedeznek, és kiemelnek az átlagból. Nagyon szerencsésnek érezheted magad, mert végre pont olyan jól alakul a sorsod, ahogy azt remélted.  

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves