Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

CSILLAGJEGYEK

3 csillagjegy, akik a legmagasabb érzelmi intelligenciával rendelkeznek

2022. október 21.

2 perc olvasás

ELLE

asztrológia érzelmi intelligencia horoszkóp zodiákus ezotéria 3 csillagjegy
3 csillagjegy, akik a legmagasabb érzelmi intelligenciával rendelkeznek
© Shutterstock

Olyanok számodra az emberek, mintha nyitott könyvek lennének? Mindenki azt mondja rád, hogy érzékeny és együttérző vagy? Ha ez mind igaz rád, akkor te lehetsz az egyik olyan csillagjegy, aki kimagasló érzelmi intelligenciával rendelkezik!


Az érzelmi intelligencia segítségével képesek vagyunk felismerni a sajátunk, és mások érzéseit. Az ilyen emberek messze földön híresek az empátiájukról, az önuralmukról és megbízhatóságukról. Ebből kifolyólag az asztrológia szerint egy  hirtelen haragú Kos, vagy egy én-központú Oroszlán alacsonyabb EQ-val bír (érzelmi intelligencia hányadosa). De van a zodiákusban 3 csillagjegy, akik rendkívül magas érzelmi intelligenciával rendelkeznek. Mutatjuk őket:

Halak

Ha ez egy verseny lenne, a Halak állna a dobogón, mint az állatöv legérzekenyebb jele. EQ-ja a plafont veri, és érzelmileg senki sem  intuitívabb nála. Döbbenetes, milyen mélyen képes feldolgozni az emóciókat. Számára különösen fontos mások érzelmi jóléte, és őszintén érdeklődik az emberek iránt. Ha valaki nehéz időszakon megy keresztül, a Halak segíteni fog neki, akitől maximális megértést, együttérzést kaphat.

Rák

A Rák kaphatná a második helyezést az érzelmileg  legintelligensebb versenyen. Nagyon mély érzésű, és emiatt hajlamos a  túlgondolkodásra is. Minden gondolatát alaposan kielemzi és megvizsgálja. A kifejlett EQ-jának köszönhetően könnyű neki kapcsolatot teremteni másokkal, és  az átlaghoz képest jobban megérti az embereket. Viszont a magas fokú érzékenysége sokszor bosszantja is. Olyan szinten átérzi mások fájdalmát, hogy abba az ő lelke is belesajdul.

Mérleg

Nagyon tudatos az érzelmeit illetően, emiatt azok nem uralkodnak felette. A csillagképhez hűen, érzelmileg rendkívül kiegyensúlyozott. Könnyen beleéli magát mások helyébe, de nem szenved velük együtt. Továbbá kiemelten fontos számára a közvetlen környezetének boldogsága, ám van még egy vesszőparipája: az igazság. Gyakran vesz részt nemes ügyekben, és akár mások harcait is megvívja csak azért, hogy igazságot szolgáltasson.

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves