Quantcast

NETFLIX

Kezdődik a Tinder-csaló pere

Kezdődik a Tinder-csaló pere
© Netflix

Végre bíróság elé áll a Tinder-csaló, aki visszaélt a Leviev család nevével. 

Az híres Tinder Swindler ellenségei nagyon úgy tűnik, végre utolérik őt. Simon Levievnak – aki luxus életet élt, miközben úgy tett, mintha egy izraeli gyémántkereskedő család tagja lenne, és nőket kölcsönök felvételére és ezrek adományozására késztetett –, a jövő héten bíróság elé kell hogy álljon Izraelben, annak a pernek a részeként, amelyet a valós Leviev család indított ellene.

Megszólalt az igazi Leviev család

Chagit Leviev, a Leviev Group USA vezérigazgatója és Lev Leviev izraeli gyémántmágnás lánya azt nyilatkozta:

„Évek óta szenvedünk a Tinder-csalótól. Tudtuk, hogy becsapott cégeket és nőket is. Annyira igyekeztünk megállítani, megküzdeni vele, és jelenteni a rendőrségen, de sokáig nem sikerült"

– nyilatkozta a milliárdos nő.

A Netflix a történetből igazi kasszasikert csinált, a The Tinder Swindler címmel bemutatta, hogyan csalt ki milliókat ártatlan nőkből a Tindert felhasználva, és persze visszaélve mások nevével. 

„Amint megláttam, hogy megjelenik a film, tudtam, hogy a játék végre véget ér. Végre nem tehet többé úgy, mintha a családunk tagja lenne, nem manipulálhat és verhet át még több nőt. Megfogtak, kész, lebuktál"

– mondja Chagit, aki megjegyezte, a férfinak valószínűleg mentális problémái is vannak, mert annyira sokszor állította, hogy a gyémántnagyhatalom család tagja, hogy maga is elhitte ezt. 

Szerinte a Tinder-csaló mentális problémákkal küzd

„A fejében tényleg ő volt a tulajdonosa ennek a cégnek, amely nagyon beteg és nagyon őrült dolog.”

A nő azt is elárulta, hogy rengeteg cég és magánszemély őket kereste meg, hogy fizessenek, ám őket hideg zuhanyként érte a hír, hogy bármivel is tartoznának. Később minden esetben kiderült, hogy Simon Leviev áll a dühítő események mögött. Chagit úgy tudja, a Tinder-csaló nem akar megjelenni a bíróságon, mert nem szeretné, ha újra nyilvánosan megszégyenítenék. 

Eközben a filmben szereplő nők, Cecilie Fjellhoy, Pernilla Sjoholm és Ayleen Charlotte összefogtak a Leviev családdal, és megalkották a Stronger Together nevű megfizethető karkötőt, amelynek teljes bevételét a nők anyagi megsegítésére fordítanak. 

Via

A legfrissebb sztárhírek

Frizurát váltott Erzsébet királynő

Johnny Depp közleményt adott ki az Amber Heard per után

Shakira teljesen összeomlott, Gerard Piquét kellemetlen helyzetben fotózták le