Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Filmsiker

Nagy bejelentést tett a Netflix – a rajongók örülhetnek

2023. június 26.

2 perc olvasás

Szentkuty Nikolett

Netflix film Leonardo DiCaprio titanic James Cameron
Nagy bejelentést tett a Netflix – a rajongók örülhetnek
© Forrás: CBS via Getty Images

Július elsejétől a Netflix elérhetővé teszi a világ egyik legismertebb filmjét – a Titanic a mai napig népszerű


A Netflix bejelentette, hogy július elsejétől a kínálatában elérhető lesz a Titanic című film is. A Kate Winslet és Leonardo DiCaprio főszereplésével készült szerelmi drámát 1997-ben mutatták be. A film forgatókönyvírója és egyben rendezője James Cameron volt, az alkotás pedig akkora sikert aratott, hogy 11 Oscar-díjjal jutalmazták.

Bár népszerűsége a mai napig töretlen, de a keresési adatok alapján úgy tűnik, hogy a Titan óceánjáró tragédiája miatt most még inkább fellendült az érdeklődés a történet iránt.

A Titanic a mai napig hódít

Bár az óceánjáró 1912-ben süllyedt el, de ismét rengeteget foglalkozik vele a nemzetközi sajtó. Ez érthető is, hiszen a Titan tengeralattjáró turistákkal a fedélzetén indult a hajó roncsaihoz a tenger mélyére, ám útjuk tragédiával végződött, és mindannyian életüket vesztették egy baleset miatt. A legfrissebb hírek szerint a tengeralattjáró felrobbant, de egyelőre még vizsgálják, hogy mi történhetett pontosan.

A hírek fellendítették az óceánjáróval kapcsolatos korábbi információk iránti érdeklődést is, így a nagysikerű filmre is egyre többen kíváncsiak – azok is, akik még sosem látták, de azok is újra megnéznék, akik már ismerik az alkotást.

titanic
Forrás: CBS via Getty Images

Nem csak a filmre keresnek rá sokan: a film zenéje, a My Heart Will Go On című sláger, amelyet Céline Dion énekelt el, ismét visszakerült a Billboard slágerlistájára.

Valószínűleg a következő hetekben megugrik majd a film nézettsége, így a Netflix kiváló üzleti döntést hozott.

via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves