Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Netflix-sorozat

Megérkezett a You 5. évadának első előzetese, izgalmas titok derült ki belőle

2023. június 20.

1 perc olvasás

Szentkuty Nikolett

netflix sorozat Netflix YOU új évad
Megérkezett a You 5. évadának első előzetese, izgalmas titok derült ki belőle
© Forrás: Instagram@younetflix

Egy régi szereplő visszatérhet a következő évadba, amit a rajongók már alig várnak.


Hétvégén a Netflix TUDUM néven futó eseményén számos sikersorozatról osztott meg információkat a streamingóriás. Köztük van a You című sorozat is, amelynek ötödik, egyben utolsó évada hamarosan bekerül a kínálatba.

Az eseményen levetítettek egy teasert, amelyben a korábbi évadokat és szereplőket láthatták a nézők. Annak ellenére, hogy a 4. évadban nem szerepelt, egy régi karakter mégis feltűnt a kisfilmben.

A You egyik régi karaktere visszatérhet

Az izgalmas krimi, amely egy sorozatgyilkos, Joe Goldberg történetét dolgozza fel, minden évadban máshol játszódik. A kisfilmből kiderült, hogy az utolsó évadban a történet visszatér New Yorkba, a felsorakoztatott szereplők között pedig feltűnt Ellie Alves karaktere, akit Jenna Ortega alakít.

Bár pontos információk nincsenek sem a konkrét szereplőgárdáról, sem a premier dátumáról, de a legnagyobb rajongók szerint ez nem jelenthet más, mint hogy a népszerű színésznő visszatér a sorozatba.

Nem alaptalan a feltételezés, hiszen Ortega korábban azt nyilatkozta, hogy a 4. évadban csupán azért nem szerepelt, mert nem sikerült az egyéb munkáit összeegyeztetnie a sorozat forgatási napjaival. Így minden esély megvan arra, hogy az utolsó évadba valóban visszatér.

via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves