Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Netflix series

Elképesztő bejelentés: így folytatódhat A korona az utolsó évad után

2023. június 14.

1 perc olvasás

Szentkuty Nikolett

brit királyi család Netflix sorozat új évad A korona
Elképesztő bejelentés: így folytatódhat A korona az utolsó évad után
© Forrás: Instagram@thecrownnetflix

A korona című népszerű sorozat elérkezett az utolsó évadához, ám előfordulhat, hogy nem ezzel ér majd véget a sorozat.


A korona a Netflix egyik legsikeresebb sorozatává vált, és bár egyelőre a hatodik, egyben utolsó évad munkálatai zajlanak, de néhány új információ kiszivárgását követően elindultak a találgatások, hogy talán filmként folytatódik a brit királyi család életét feldolgozó sorozat.

A The Sun című lapnak nyilatkozott egy tévés bennfentes, aki szerint a Netflix fontolgatja a sorozat egész estés filmként való folytatását ahhoz hasonlóan, ahogy a Downtown Abbey esetében történt.

Egy film vagy egy különleges sorozat több lehetőséget biztosít az időkezelés és a téma tekintetében. Talán feldolgozhatnák az 1930-as évek válságait, vagy a királyi család 21. századi történetét, például Harry herceg Meghan Markle-lel való találkozását vagy a Vilmos herceggel való összetűzését.

a-korona-netflix
Forrás: Instagram@thecrownnetflix

A korona következő évada is izgalmas lesz

A korona hatodik évada Diana hercegnő tragikus halálát fogja feldolgozni, és valószínűleg az akkor még hercegi címet viselő Károly és Kamilla házasságát, valamint Vilmos herceg és Katalin hercegné szerelmének első napjait is láthatjuk majd.

A találgatások ugyan megindultak, de a RadioTimes által közzétett információk alapján a Netflixnél „egyelőre nincsenek konkrét tervek a sorozat folytatását illetően”.

via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves