Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

TOP 10

10 horror film, amit képtelenség végignézni 

2022. október 14.

5 perc olvasás

ELLE

filmek horrorfilm brutális nézhetetlen
10 horror film, amit képtelenség végignézni 
© Netflix

Bizton állíthatjuk, hogy ezek a filmtörténet legdurvább alkotásai .Sokan képtelenek voltak végignézni ezt a 10 horror filmet, annyira véresre, undorítóra, gyomorforgatóra, vagy épp lélekölőre sikerültek. Csak erős idegzetűeknek ajánljuk összefoglalónkat!


Rengeteg típusú horror van, kezdve a pszichológiaitól, az olyan műfajig, mint például a testhorror. Általában az utóbbinak sikerül teljesen kivernie a biztosítékot az embereknél, mert rettentően véresek, brutálisak, nyersek. Többen is beszámoltak arról, hogy rémálmaik voltak, miután megnézték őket, mások pedig meg sem kockáztatták ennek a lehetőségét. Megmutatjuk a 10 legdurvább horrort, hogy véletlenül se szaladj bele olyanba, ami egy életre lesokkol.

Fehér éjszakák (2019)

Dani – akit Florence Pugh mesterien, mélyen átélve alakít –, és Christian elutaznak Svédországba a nyári napforduló alkalmából rendezett bulira, amiről hamar kiderül, hogy bizarr rituálékból áll. A pár érzelmileg és mentálisan is durva manipulációnak vannak kitéve, miközben bevonják őket a brutális eseményekbe. Ez egy kimondottan felkavaró és lélekgyilkos film!

Anyám! (2017)

A 2017-es év legmegosztóbb produkciójának találták. Nagyon szürreális, de iszonyat durva film, ami kivesz az ember lelkéből egy darabot, azzal, hogy állandó lelki terrorban tartják a nézőt. Az idősödő költő (Javier Bardem) és fiatal felesége (Jennifer Lawrence) hibátlan alakítást nyújtanak, akárcsak különös vendégiek, (Ed Harris és Michelle Pfeiffer).  Az Anyám! célja bemutatni az emberi gyarlóságot, méghozzá igen kegyetlen, felkavaró, gyomorforgató módon, amelyben a kannibalizmus is befigyel.

Motel (2005)

Két amerikai srác hátizsákkal utazza be Európát, és kikötnek egy diákszállóban Szlovákia egy eldugott kisvárosában. Elcsábítja őket két lány, és hamar a székhez kötözve találják magukat, hogy aztán milliomosok kényükre kedvre erőszakolják, kínozzák őket. Vérből, belsőségekből, brutalitásból nem szenved hiányt a film.

Nyers (2017)

Ez a francia-belga horrorban egy fiatal egyetemista lányról szól, aki egész életében vegetáriánus volt. Majd az egyetemen a beavatás részeként húst kell ennie. Onnantól kezdve nincs megállás, és egy idő után már csak az emberhús elégíti ki a lány vágyát. A film egyik jelenetétől állítólag többen is elhányták magukat.

Fűrész (2005-2021)

Összesen 9 Fűrész született, de már az első után elment sokak kedve, mikor egy férfi levágja a saját lábát. Minden gyilkosság egytől-egyig borzalmas, ember legyen a talpán, aki végig nézte a filmeket! Egy eszeveszett sorozatgyilkosról szól, aki elképesztő módon játszadozik az emberek életével azzal, hogy agyament feladatokat talál ki nekik. Minden van benne, ami sokkalhatja az embert: gégemetszés, öncsonkítás, bordátlanítás, és így tovább.

Szerb film / Srpski film (2010)

Egy teljesen cenzúrátlan, beteg filmnek tartják, és tömény erőszakból áll. A főszereplő, Milos, egy ex-pornószínész, akinek új munkát ajánlanak. Menetközben jön csak rá, hogy nem művészfilmet készítenek vele, hanem kínzós pornót. Nemcsak a brutális jelnetektől, hanem a csecsemőerőszak is kiverte a biztosítékot a nézőknél.

Cannibal Holocaust (1980)

1979-ben eltűnt négy dokumentumfilmes, a Dél-Amerikai dzsungelben miközben filmet forgattak a kannibalizmusról. Utánuk küldtek egy keresőcsapatot, és valami olyanra bukkantak, ami totálisan lesokkolta őket. Sokan igaznak hitték a sztorit, és óriási botrány volt belőle, ráadásul több országban is betiltották. A Cannibal Holocaustot sokan minősíthetetlennek tartják, annyira sokkoló és megbotránkoztató.

Az emberi százlábú (2009)

Két amerikai lány Európában utazgat. Épp Németországban autóznak, mikor lerobbannak egy erdőben. Egy dokitól kapnak segítséget, de túl későn jönnek rá: valami nem stimmel az emberrel, és csapdába esnek. Az őrült doki terve egy emberi százlábút létrehozni, úgy, hogy a szerencsétlen áldozatokat egymáshoz varrja a szájuknál és a feneküknél fogva.

Mártírok (2008)

A Mártírok is egy olyan film, ami több országban be van tiltva, ami nem csoda, mert gyermekkínzás van benne. A történet szerint, egy több sebből vérző lányt találnak a rendőrök, akit megkínoztak, ami végül egy bosszú sztori lesz, amihez csatlakozik a barátnője, aki szintén gyerekkori bántalmazás áldozata. Hihetetlenül véres, kegyetlen film, teli szenvedéssel, ami tényleg lehozza a nézőt az életről.

 A szomszéd lány (2007)

Ebben az a durva, hogy a Jack Ketchum regénye alapjául készült film, részben valós sztorin alapszik. Az 1950-es években járunk, ahol az egyedülálló anya Ruth elég sajátpsan neveli két árva unokahúgát. Mindenlétező módon terrorizálja őket: fojtogatja, késsel szurkálja, éhezteti, lánggal perzseli őket, és megengedi minden srácnak, hogy megerőszakolják őket. Vaskos idegrendszerre lesz szüksége annak, aki meg akarja nézni!

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves