Quantcast

HAJVÁGÁS

Frizurát váltott Erzsébet királynő

Frizurát váltott Erzsébet királynő
© Pool / Getty Images

Új frizurával jelent meg Erzsébet királynő a platina jubileum után. 

Erzsébet királynő stílusosan kezdi 71. évét a trónon, az uralkodó megváltoztatta jellegzetes hajviseletét. A hónap elején rendezett platina jubileumi ünnepségek után friss frizurával debütált a Windsori kastély szerdán közzétett fotóin.

Frizurát váltott Erzsébet királynő, imádják a rajongók

Az új felvételeken, amelyeket a királyi család hivatalos Instagram-fiókja is közzétett, a 96 éves uralkodó ősz hajszálai feltűnően rövidebbek lettek oldalt és hátul.

„Imádom a királynő új frizuráját” 

– jegyezte meg az egyik rajongó, míg egy másik hozzátette

„A királynő csodálatosan néz ki! Tökéletesen áll neki az új nyári frizurája.”

 

Kitálalt korábbi fodrásza Erzsébet királynő szokásairól

Őfelsége segédje, Angela Kelly az új, királynőről szóló könyvének frissített változatában írt arról, hogy a járvány idején elvállalta a fodrász további szerepét. 

„2020 márciusától hetente mostam Erzsébet királynő haját, beállítottam, formáztam, sőt, ha kellett, le is vágtam neki. A csapatom Kelly's Salonnak nevezte el a kis műhelyemet. Az első két hétben remegtem. Korábban csak egyszer-kétszer csináltam meg a frizuráját a Royal Yacht Britannia fedélzetén. A királynő olyan kedves volt, hogy tanácsot adott nekem a görgők behelyezésének konkrét módjáról."

Ahogy telt-múlt az idő, Kelly egyre magabiztosabb lett, Erzsébet királynő viselkedése pedig drasztikusat változott. 

„Ahogy nőtt bennem az önbizalom, biztos vagyok benne, hogy a királynő azt hitte, profi vagyok, és kiabálni kezdett velem, hogy mit hogy csináljak, vagy éppen ne csináljak. Én csak arra gondoltam, hogy szükségem van egy gin-tonikra. Szóval, amíg a királynő a szárító alatt volt, néha legurítottam pár pohárral."

Kelly azt is elárulta, hogy Erzsébet királynő általában heti 1 flakon hajlakkot használ el, hogy biztosan kitartson a frizurája minden helyzetben. 

 

Via

A legfrissebb sztárhírek az elle.hu-n

Johnny Depp közleményt adott ki az Amber Heard per után

Shakira teljesen összeomlott, Gerard Piquét kellemetlen helyzetben fotózták le

Kamilla először beszélt Károly herceggel való házasságáról