Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Filmezés

4 sorozat, amit idén nyáron kár lenne kihagyni

2023. július 06.

2 perc olvasás

Szentkuty Nikolett

Netflix sorozat And Just Like That sorozatajánló Kim Cattrall
4 sorozat, amit idén nyáron kár lenne kihagyni
© iMDb

Nyáron ideje egy kicsit kikapcsolódni, ehhez pedig remek lehetőséget nyújt egy-egy sorozat. Összegyűjtöttük azokat, amiket tényleg érdemes megnézni!


Ha szereted a filmeket, és az izgalmas vagy szórakoztató történetek akár több órán át is lekötnek, akkor van néhány sorozat, amit imádni fogsz. Bár egy mozinál hosszabb időt kell rászánni, viszont több napon keresztül is kikapcsolódhatsz velük.

4 sorozat a nyári szezonra

Glamouros

A magyarul Ragyogj, ha mersz című sorozat a Netflix egyik legújabb szériája. A főszereplők között ott van Kim Cattrall is, akit a Szex és New York rajongói már jól ismernek. A történet egy feltörekvő influenszerről szól, aki állást kap egy neves sminkesnél. Természetesen nem maradhattak ki a munkahelyi konfliktusok és a romantikus szálak sem a történetből, mindezt azonban igazán humoros köntösbe bujtatták.

And Just Like That

Ha a Szex és New Yorkot imádtad, és eddig még nem tetted volna, akkor nyáron mindenképp nézd meg az HBO-n a sorozat folytatását, amely magyarul az És egyszer csak… címet viseli. A történetben a főszereplők nyilván már egy idősebb generációhoz tartoznak, és másféle problémákkal néznek szembe, mint az eredeti sorozatban, ám az eredeti stílust igyekeztek megőrizni, így nevetésből most sem lesz hiány.

Édes magnóliák

Ez egy igazán nőknek szóló sorozat, amelyben három amerikai nő, akik a gimnázium óta barátnők, igyekeznek segíteni egymást az élet minden területén. A karrier és a család mindenki életében fontos tényezők, így a szereplők itt is megküzdenek a maguk problémáival, ám a történetben a szerelem is megjelenik, és a nyári estéken kifejezetten segít ellazulni minden egyes epizód. Az új évad július 20-án érkezik a Netflixre, így addig még van időd megnézni a korábbi részeket is!

edes-magnoliak-elle.hu
Forrás: iMDb

The Morning Show

A főszereplők, Jennifer Aniston és Reese Witherspoon garantálják, hogy minőségi szórakozásban lesz részed. Kiválóan kidolgozott karakterek jellemzik a sorozatot. A történet egy amerikai tévécsatorna reggeli hírműsorának kulisszatitkaiba is bepillantást enged, de a műsorvezető-páros kiváló alakítása a legizgalmasabb az egészben. Remek és fordulatos történet, biztosan nem tudod majd abbahagyni.

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves