Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

SEASON 4

Hatalmas bejelentés érkezett az Emily Párizsban 4. évadával kapcsolatban

2023. június 19.

2 perc olvasás

Szentkuty Nikolett

Emily Párizsban Netflix Lily Collins új évad Emily Párizsban 4. évad
Hatalmas bejelentés érkezett az Emily Párizsban 4. évadával kapcsolatban
© Instagram/@emilyinparis

Lily Collins egy videóval üzent a rajongóknak az Emily Párizsban következő részeivel kapcsolatban.


A Netflix TUDUM nevű rendezvényén hétvégén többek közt az Emily Párizsban című sorozatról is elárultak néhány új információt.

A sorozat előző évadát decemberben mutatták be, és annyira sok kérdés maradt nyitva, hogy a rajongók talán minden eddiginél jobban várják a folytatást.

Az Emily Párizsban hamarosan folytatódik

A rendezvény alkalmából a Netflix egy videót mutatott be, amelyben Lily Collins jelentkezett be, és elmondta, hogy mennyire örül annak, hogy hamarosan visszatérhet. Utalt arra, hogy milyen sok drámával ért véget az előző évad, és hogy meglepetésekből a következő részekben sem lesz hiány.

Rengeteg nyitott kérdés maradt, például hogy Alfie szíve mennyire tört össze, hogy Gabriel megkapja-e végre az áhított Michelin-csillagot vagy hogy Mindy eljut-e az együttesével az Eurovízióra?

De az is kérdéses, hogy van Camille, aki kisbabát vár, és mi történik majd Sylvie-vel. Lily Collins így folytatta:

Ezek a kérdések mindannyiunkat izgatnak, ahogyan az is, hogy Emily és Gabriel vajon egymásra talál-e végre. Bárcsak többet mondhatnék... de annyit azért elárulhatok, hogy még több vidámság, divat és természetesen dráma várható a folytatásban.

Megosztotta azt is, hogy Emily-nek el kell majd döntenie, hogy valóban arra van-e szüksége, amiért eddig küzdött, és hogy bár a szívét elrabolta Párizs, de az életében bekövetkezik néhány nem várt fordulat, így egy római vakáció sem kizárt a 4. évadban.

via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves