Quantcast

INSTAGRAM

Johnny Depp közleményt adott ki az Amber Heard per után

Johnny Depp közleményt adott ki az Amber Heard per után

Nagyon úgy tűnik, hogy az ítélethirdetéssel nem ért véget Johnny Depp és Amber Heard kálváriája. 

Nem csitul a botrány Amber Heard és Johnny Depp körül. A Karib-tenger kalózai sztárja fontos közleményt adott ki, nem mindennapi módon Instagram sztori formájában. 

Johnny Depp-pet támadják

Johnny Depp szerdán meglepő nyilatkozattal tért vissza a közösségi oldalakra, amelyben azzal foglalkozott, hogy megnőtt az ő személyének magukat kiadó hamis profilok száma, kihasználva a körülötte megnövekedett figyelmet a hat hetes rágalmazási per miatt. 

„Felhívták rá a figyelmem, hogy egyre több az olyan hamis fiók az Instagramon, amelynek készítői úgy tesznek, mintha én lennék, vagy velem dolgoznának. Nincs privát vagy tartalék fiókom egyetlen platformon sem. Ezek az egyedüli általam és csapatom által üzemeltetett oldalak, ahol megosztjuk a friss híreket, és kommunikálunk: Instagram @JohnnyDepp / TikTok @JohnnyDepp / Facebook @JohnnyDepp / Discord @JohnnyDepp0854."

Vajon nagyvonalú lesz Johnny Depp?

Johnny Depp ezután sejtelmesen folytatta a bejegyzést, amelyben ugyan nem nevezte meg Amber Heardöt, mégis tisztán kivehető, hogy úgy tartja, hogy volt felesége áll a dolog mögött.

„Arra kérek mindenkit, hogy maradjon óvatos, mert úgy tűnik, ezek a hamis fiókok könyörtelenek. Csapatom a probléma megoldására törekszik. Köszönöm a szűnni nem akaró támogatást, és hogy felhívtátok a figyelmemet a problémára! Szeretet és tisztelet, JD X ."

Johnny Depp számára egyébként az ítélet tényleg felszabadító volt, a sztár rajongói stabilabban mellette állnak, mint valaha. A vagyont érő kártérítés mellett úgy érzi, hogy a becsületét is visszakapta, és végre tisztára mosták a nevét. A színészhez továbbra is ragaszkodik Dior, a koncertjein pedig sorra telt ház van. A rajongók rekordszámú likeokkal és kommentekkel árasztják el a közösségi oldalát, mellette pedig egyértelműen elítélik Amber Heard viselkedését. 

Azt egyelőre nem tudni, hogy Johnny Depp hajlandó lesz-e lemondani Amber Heard kártérítéséről, ám PR szempontból ez lenne az egyetlen helyes döntés. Amber Heard kijelentette, hogy nem tud fizetni, és elmenekült a világ elől, amely sokak szerint bőven elég büntetés a számára, felesleges lenne minden vagyonától megszabadítani.

Via

Amber Heard így él az ítélet után

Amber Heardről meglepő fotók láttak napvilágot

Amber Heard soha nem látott bizonyítékkal állt elő

Amber Heard állítja: még mindig szereti Johnny Deppet