Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

ROMANTIKUS FILMEK

Ezek 2023 legjobban várt romantikus filmjei

2023. január 08.

4 perc olvasás

ELLE

mozik Netflix barbie romantikus filmek 2023
Ezek 2023 legjobban várt romantikus filmjei
© Fotó: Instagram/shotgunweddingmovie

Ha imádod a romantikus filmeket, akkor ezeket fel kell venned az idei „megnézendő filmek” listádra.


Természetesen a legjobban várt romantikus sorozat címét már rég elnyerte A Bridgerton család, amiből idén nemcsak egy harmadik évadot, hanem spin-offot is kapunk, de jó néhány olyan film is lesz, ami kielégíti a szerelemre és szenvedélyre vágyó nézők szívét. Habár az évben folyamatosan frissül a mozik és a streaming szolgáltatók kínálata, egyelőre ezek 2023 legjobban várt romantikus filmjei:

Shotgun Wedding 

A popikon, Jennifer Lopez egy rom-comban tér vissza a képernyőre. De ezúttal egy kicsit több akciót is hoz magával! A Shotgun Weddingben Darcy (Lopez) és Tom (Josh Duhamel) épp az esküvő előtt állnak, méghozzá egy paradicsomi környezetben. Erre mi történik? Egy rosszindulatú ex és egy csapat fegyveres túszul ejti a násznépet. Január 17-étől már megnézheted az Amazon Prime-on.

Love Again 

Május 12-e környékén kerül az amerikai mozikba a film, amiért minden Outlander rajongó le fogja rágni a körmét, mivel Sam Heughan játssza az egyik főszereplőt. Mira Ray (Priyanka Chopra Jonas) még mindig a vőlegénye halála miatt kesereg, és megnyugvást talál abban, ha romantikus SMS-eket küld szerelme régi telefonszámára. A nő nem veszi észre, hogy a számot újra kiadták, méghozzá Rob Burns újságírónak, akit elbűvöl az üzeneteivel. A hegycsúcs pedig: Celine Dion is felbukkan a filmben.

A kis hableány

Nincs is romantikusabb egy tündérmesénél! Már nagyon várjuk a Disney élőszereplős A kis hableányát. Mint arra emlékszünk, Ariel (Halle Bailey) arról álmodik, hogy lássa a világot, főleg miután megismerkedik a jóképű fiatal herceggel (Jonah Hauer-King). Bármit megtesz azért, hogy eljusson a felszíni világba, és a gonosz Ursula (Melissa McCarthy) meg is adja neki, amit kér. Ezt a mesét mindenki ismeri, de még soha nem láttuk ennyire varázslatosnak, mint amennyire május 25-től láthatjuk a mozikban.

Nálad vagy nálam?

Debby (Reese Witherspoon) és Peter (Ashton Kutcher) a legjobb barátok, de az Egyesült Államok ellentétes partjain élnek, és mindennek a tetejében: ők maguk is teljesen különböznek. Ám amikor egy hétre otthont és életet cserélnek, rájönnek, mégsem vágynak a másik életére. Írd fel a naptáradba a február 10-ét, ugyanis akkor startol el a Netflixen. Várhatóan ez lesz a Valentin-nap legnagyobb durranása!

Irish Wish

Ha tetszett Lindsey Lohan visszatérése a képernyőre az idei Karácsonyi románc c. filmben, akkor imádni fogod az új Irish Wish című filmjét. Amikor Lohan karakterének, Maddie-nek a legjobb barátnőjét eljegyzi az, akiről úgy gondolja, hogy vele kellene lennie, azt kívánja: bárcsak ő lenne a menyasszony. Láss csodát, teljesül a kívánsága! Valamikor a Netflixen számíthatunk ennek a zseniális filmnek az érkezésére!

Barbie

A Greta Gerwig rendezésében készült első élőszereplős Barbie lázban tartja a világot. A romantikus vígjátékban Barbie történetét ismerhetjük meg, akit elüldöztek Barbielandből mert nem volt tökéletes, így elindul az emberi világba, hogy megtalálja az igazi boldogságot. A filmben Margot Robbie és Ryan Gosling alakítja Barbie és Ken szerepét, és ha egy valamiben biztosak lehetünk azaz: oltári lesz a film! Ha minden igaz, július 30-án robban be a külföldi mozikba, így minden bizonnyal nekünk sem kell majd sokat várni rá!

Maybe I Do

Ez a romantikus vígjáték tényleg könnyeket fog csalni a szemedbe a nevetéstől! Emma Roberts karaktere ultimátum elé állítja a szerelmét (akit Luke Bracey alakít), hogy döntse el, mi legyen a kapcsolatukkal, mivel ő házasságra vágyik. Mindeközben végre megismerik a másik szüleit is, csak mint kiderül… a szülők nagyon jól ismerik egymást, ugyanis kavarnak. Mesteri színészgárda biztosítja a film sikerét, olyanok, mint Diane Keaton, Susan Sarandon, Richard Gere, és William H. Macy.

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves