Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Barbie

Margot Robbie újabb titkot árult el a közelgő Barbie-filmről

2022. december 15.

1 perc olvasás

Kurucz Barbara

titok filmbemutató színésznő Barbie-film Margot Robbie
Margot Robbie újabb titkot árult el a közelgő Barbie-filmről
© Fotó: IMDb.

Már nem kell sokat várni, és érkezik a Barbie-film a mozikba, most Margot Robbie árult el róla egy titkot. 


A Barbie-film forgatása már befejeződött, így hamarosan érkezik majd az első előzetes, hiszen a bemutatót 2023 nyarára tervezik. Margot Robbie most új információt árult el. 

Barbie teljes mesevilága megelevenedik

A filmet már régóta tervezték, eredetileg Amy Schumer lett volna a főszereplője. Ám a színésznő szerette volna, ha Barbie egy feltaláló, aki létrehozza a fényes anyagból készült cipőket. A színésznő ötlete nem tetszett szinte senkinek, ezért Amy úgy döntött, kiszáll a produkcióból. Ekkor került a szerep Margot Robbie-hoz, aki régóta szerette volna eljátszani a karaktert. 

A színésznő saját bevallása szerint mindig is erre vágyott. Annyi már kiderült, hogy Barbie átkerül a valóságba, és ezt mutatják be a filmben

Most a színésznő egy újabb titkot árulta el, ami nagyon izgatottá tette a rajongókat. 

Látni fogsz néhány álomházat, és ez lesz minden, amiről valaha is álmodtál!

– mondta a színésznő. 

Tehát ez azt jelenti, hogy nemcsak Barbie ikonikus autóját láthatjuk a filmben, de elkészítették a házakat a való életben. Az álomházakat szinte minden nő ismeri, hiszen a játékok mindig nagyon színesek, különlegesek voltak. Az biztos, hogy páratlan hatást nyújtanak majd a filmvásznon. 


Via
 

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves