Quantcast
Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Movie

Margot Robbie vallomása: „Tequilára volt szükségem A Wall Street farkasa forgatásai előtt”

2022. november 24.

1 perc olvasás

Kurucz Barbara
film a wall street farkasa leonardo dicaprio színésznő Margot Robbie
Margot Robbie vallomása: „Tequilára volt szükségem A Wall Street farkasa forgatásai előtt”
© Fotó: Appian Way / Sikelia Productions Appian Way / Sikelia Productions / Collection ChristopheL via AFP

Margot Robbie most lerántotta a leplet a titkáról. 


Kétségtelen, hogy A Wall Street farkasa nagy löketet adott Margot Robbie karrierjének, ám a forgatás sokszor nehézségeket okozott a színésznőnek, most ezekről beszélt egy interjúban. 

Margot Robbie gyakran ivott tequilát a forgatáson

A színésznő korábban már elárulta, hogy A Wall Street farkasa forgatása sokszor problémát okozott a számára. Kiemelte, nagyon örült, hogy ilyen profi csapattal dolgozhatott együtt, de a Leonardo DiCarprio és a rendező, Martin Scorsese közötti kommunikáció kissé zavarta. Többször forgattak már együtt, és szinte félszavakból megértik egymást, viszont Margot még nem rendelkezett annyi tapasztalattal.

Most egy interjúban azt is elárulta, hogy problémát okoztak számára a szexjelentek. A Wall Street farkasa előtt is forgatott hasonló jelenteket, de ennyire direkt egyik sem volt. Bár magabiztosnak tűnt a képernyőn, ehhez szüksége volt egy kis segítségre. 

Nem fogok hazudni, a jelenetek előtt ittam néhány tequilát, mert ideges voltam. Nagyon, nagyon. 

Eleinte roppant kínosnak találta a szexjeleneteket, de rájött, hogy jobb túlesni rajtuk, így megpróbált minél hamarabb végezni. Ma már mosolyogva gondol vissza az egészre, hiszen az elmúlt évek során sokkal tapasztaltabb lett, és másként viszonyul a forgatásokhoz. 


Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves