Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Ajánló

5 romantikus film a Netflixen a hétvégére

2022. november 18.

2 perc olvasás

Kurucz Barbara

romantikus Netflix filmadaptáció filmajánló filmek Bíbor szívek
5 romantikus film a Netflixen a hétvégére
© Fotó: IMDb.

Ezek a romantikus filmek garantálják a kikapcsolódást!


Kinn hűvös van, ezért nincs is jobb program, mint megnézni egy romantikus filmet. Ha kedveled a romantikus, néha szívbemarkoló, és helyenként vicces történeteket, akkor ezeket imádni fogod

Rengeteg romantikus film található a Netflix felületén, így nem érdemes leragadni a klasszikusoknál. Sok újdonság közül válogathatsz, és természetesen vannak régebbi kedvencek is, melyek garantáltan előcsalnak pár könnycseppet. 

Az univerzumon túl 

Nina egy tehetséges fiatal zongorista, akinél veseelégtelenséget diagnosztizálnak. Az egyetlen megoldás számára a veseátültetés. Minden álma, hogy játszhasson a Szimfonikus Zenekarban, miközben a szerelem is megérkezik az életébe egy váratlan találkozásnak köszönhetően. A szívhez szóló történet garantáltan megérint mindenkit. 

Bíbor szívek

Cassie egy bárban dolgozik és zenél, amikor egy váratlan pillanatban találkozik egy katonával. Luke figyelmét rögtön felkelti a lány, akivel furcsa egyezséget köt. Elveszi feleségül, cserébe Cassie kap betegbiztosítást, Luke pedig felveheti az első házasoknak járó pénzösszeget. Eleinte jól színlelik a harmonikus párt, ám egy váratlan baleset miatt felborul a megállapodásuk, és megváltozik minden. 

Karácsonyi románc

Sierra, a gazdag örökösnő karácsony előtt síbalesetet szenved, és nem emlékszik a nevére. A kórházban az egyik helyi panzió vezetőjének a fiára, Jake-re bízzák. A férfi elviszi magukhoz a nőt, és megpróbál neki segíteni abban, hogy visszanyerje az emlékeit. Közben Sierra rádöbben, hogy talán teljesen másképp kellene csinálnia a dolgokat az életében. 

A tökéletes párosítás 

Lola Alvarez borkereskedő, és talán az egyik legsikeresebb a munkahelyén. Ám úgy dönt saját céget alapít, és Ausztráliába utazik, hogy megszerezze egy híres pincészet borait. Lola első napjai igazán különösen alakulnak a birtokon, de szerencsére megismerkedik Max-el, akivel hamar közel kerülnek egymáshoz. Ám kiderül, hogy a férfi nem az, akinek mutatja magát. 

Válaszúton

A Nicholas Sparks könyvéből készült film garantáltan megérint mindenkit. Travis szinte első látásra beleszeret a csinos új szomszédjába Gabby-be. Bár mindkettőjüknek van valakije, végül a bonyodalmak ellenére összeházasodnak. Ám a boldogságukat egy váratlan baleset árnyékolja be, ami mindenki életét megváltoztathatja. Az biztos, a sírás garantált. 

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves