Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Évforduló

Ma mindenki Priyanka Chopra és Nick Jonas megható fotóiról beszél

2022. december 02.

1 perc olvasás

Kurucz Barbara
fotó esküvő évforduló Priyanka Chopra
Ma mindenki Priyanka Chopra és Nick Jonas megható fotóiról beszél
© Fotó: Karwai Tang / Getty Images

Priyanka Chopra és Nick Jonas most ünnepelték a negyedik házassági évfordulójukat, az alkalomból a színésznő különleges fotót töltött fel. 


Nick Jonas és Priyanka Chopra 2018-ban házasodtak össze. Az esküvő három napig tartott, a szertartáson pedig megjelentek a hindu és a keresztény szokások. A színésznő csodálatos ruhákat választott, melyekkel valósággal elkápráztatta a rajongókat. 

Priyanka Chopra sosem látott fotót töltött fel

A színésznő az utóbbi időben egyre többször tölt fel családi fotókat. Legutóbb a kislányáról, Maliról tett közzé egy felvételt, aminek köszönhetően szinte elolvadtak a rajongók. Most, a házassági évfordulójuk alkalmából, egy sosem látott képet posztolt az esküvőjükről. 

A felvételen Nick és Priyanka önfeledten táncolnak, láthatóan nagyon élvezték az esküvő utáni bulit. A színésznő egy piros, Dior ruhában van, a színt mindig viselik a hindu menyasszonyok. 

A színésznő a következő sorokat írta a fotóhoz. 

Találj magadnak egy férfit, aki minden nap emlékeztet arra, hogy szeretnek. Boldog évfordulót bébi. 

Nick Jonas szintén megemlékezett az évfordulójukról, ő a már jól ismert fotókat töltötte fel, és megható sorokkal üzent a feleségének. 

És egyszer csak már 4 éve. Boldog évfordulót szerelmem. 


Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves