Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Lady Danbury

Friss fotó érkezett a közelgő Bridgerton-sorozatból!

2023. január 03.

2 perc olvasás

ELLE

bridgerton sorozat a Bridgerton család Arséma Thomas
Friss fotó érkezett a közelgő Bridgerton-sorozatból!
© Fotó: Instagram/BridgertonNetflix

Íme a fiatal Lady Danbury A Bridgerton család előzménysorozatából!


Hónapok óta lehet tudni, hogy érkezik a Bridgerton első spinoffja, méghozzá azzal a címmel, hogy Queen Charlotte: A Bridgerton Story. Most vannak újdonságok az érkező részekkel kapcsolatban!

Charlotte királynő, Lady Danbury

Az előzményorozat az eredeti szériát is jegyző Shonda Rimes közreműködésével készül. Ez a sztori arra fókuszál majd, hogy a fiatal Charlotte királynő és György király házassága miképpen indított el hatalmas társadalmi változásokat, megteremtve a ma ismert Bridgerton-univerzum sokszínű világát.

Nos, a Netflix most jelentette be, hogy az új részekben szerepet kap majd a fiatal Lady Danbury is, akit Arséma Thomas alakít majd. Alább láthatod a bejelentéshez tartozó fotót!

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by shondaland (@shondaland)

Csak emlékeztetőül: az oldal tetején szintén Lady Danbury látható, azonban az idősebb verzióban, az eredeti sorozatból. A spinoff korábban már publikált fotóit ide kattintva nézheted meg korábbi összeállításunkban.

Arséma Thomas

A szerepet elnyerő színésznő eddig kevésbé volt ismert, egyelőre az Isntagramját is csak nyolcezren követik. A sorozat megjelenésekor ez a szám nyilván nőni fog, és talán az új követők meg fognak lepődni, hogy Thomas fiókja olyan posztokat is tartalmaz, amelyek II. Erzsébetet gyarmatosítónak nevezik, a brit királyi családot pedig egy rasszista történelem vezéregyéniségeinek, illetve egy olyan posztot, amely a kapitalizmussal és a gazdag fehérekkel szembeni kiállást fogalmaz meg.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by (arséma adeoluwayemi hamera) (@arsemathomas)

A megállapításai különösen elgondolkodtatóak annak fényében, hogy a Bridgerton nagy részben annak köszönheti a népszerűségét, hogy egy alternatív történelmet mutat be, ahol a bőrszínnek nem volt olyan jelentése, mint a valódi történelemben.

Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves