Quantcast

BRIDGERTON CSALÁD

Hivatalos: róluk szól majd a Bridgerton 3. évada

Hivatalos: róluk szól majd a Bridgerton 3. évada
© Netflix

A biztos információt a Bridgerton új évadáról a Penelope Featheringtont alakító Nicola Coughlan osztotta meg.

A Bridgerton család egyértelműen az egyik legsikeresebb sorozata a Netflixnek, az első évad hatalmas sikereket ért el 2021-ben, és már akkor lehetett tudni, hogy érkezik a folytatás. A második évadot idén márciusban mutatták be, és bár a kirtikusok és a rajongók nem voltak maradéktalanul elégedettek, azért így is alig maradt el népszerűsége az első szériához képest. Épp ezért nemrégiben bejelentették, hogy egészen biztosan készül még 3. és 4. évad is, ám azt nem árulták el sokáig, miről is szól majd a folytatás.

Bár az eredeti könyvek sorrendjét tekintve most Benedict és Sophie kerülnének középpontba, a rajongók már egy ideje arról beszélnek, hogy valószínűbb, Colin és Penelope szerelmével folytatódik a sorozat. És nekik volt igazuk! 

A hír biztos forrásból érkezett, maga Lady Whistledown adta hírül, vagyis a Penelope Featheringtont alakító Nicola Coughlan osztotta meg Instagram-oldalán.

„Akárcsak Lady Whistledown, úgy én is nagy titkot őrizgetek már egy ideje... de most végre elárulhatom, hogy a Bridgerton 3. évadában Colin és Penelope története következik!”

– írta a színésznő bejegyzésében.

Nicola Coughlan hozzátette egy interjúban, hogy tudja, a rajongók leginkább a romantikus és szexi jeleneteket kedvelik a sorozatban, és ezt is várják a 3. évadtól is. Bár a színésznő egyelőre sem megerősíteni, sem cáfolni nem tudja, hogy Colin és Penelope mennyire kerülnek közel egymáshoz, azt azért hozzátette, szerinte a nézők nem fognak csalódni.

„Korábban forgattam már szexjeleneteket, de nem Bridgerton-módjára. Vicces, mert Luke és én már három éve ismerjük egymást, és már a kezdetektől viccelődtünk ezen"

– mondta Nicola, majd hozzátette:

„Nem is kívánhatnék jobb partnert Luke-nál, bízom benne, és remélem, hogy ő is bennem!"

Via

Még több izgalmas Bridgerton-hír:

A Bridgerton színésznőjének éveken át titkolnia kellett leszbikusságát

Bridgerton spinoff: itt vannak az első fotók

Elképesztő, milyen helyszíneken forgatták a Bridgertont