Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Segíteni akart

Döbbenetes családi titokról rántotta le a leplet Ashton Kutcher

2022. december 07.

2 perc olvasás

ELLE
titok család Ashton Kutcher
Döbbenetes családi titokról rántotta le a leplet Ashton Kutcher
© Fotó: Nathan Congleton/NBC via Getty Images

Ashton Kutcher nem tudta elviselni, hogy testvére beteg.


Ashton Kutcherről köztudott volt régóta, hogy van egy ikertestvére, sőt, az sem volt titok, hogy Michael egyszer szívátültetésre szorult még gyerekkorukban. A sztár ikertestvérénél három éves korában cerebrális parézist, azaz központi idegrendszeri sérülést diagnosztizáltak. A 44 éves színész most vele kapcsolatban osztott meg egy megdöbbentő titkot.

Drámai helyzet

A Paramount+ csatornán van egy The Checkup című műsor, a két ikertestvér ebben szerepelt, bizonyos Dr. David Agus interjúvolta meg őket. Ebből a beszélgetésből kiderül, hogy a Kutcher-fivérek nyolcadikosok voltak, amikor Michaelt szívnagyobbodással diagnosztizálták. Az orvosok azt mondták, a srácnak legfeljebb négy hete van hátra, ez alatt az idő alatt kell neki szívdonort találni. Szervátültetés nélkül, mint mondták, nincs esélye a túlélésre.

El sem lehet képzelni, mit érez egy 14 éves fiú, ha ezt hallja az ikertestvérével kapcsolatban, de még nagyobb sokk volt, amikor a Michael szervezete összeomlott, és innentől már legfeljebb 48 órája volt hátra. Ashton Kutcher így meséli el, amikor ezt megtudta:

egy barátoméknál voltam, és hirtelen jön értem apu és azt mondja, hogy »most elmegyünk a tesódhoz«. Visszagondolva az ember érti, hogy azért akarták, hogy még lássam egyszer, mert nem lehetett tudni, hogy mi lesz ebből az egészből.

Akkor és ott sípolni kezdtek a gépek, Michael életveszélybe került, és Ashtont kivitték a szülei a szobából.

Így akarta megmenteni a testvérét

A színész így beszélt arról, hogy mik jártak ekkor a fejében:

azt gondoltam, hogy »ha valaki alkalmas donornak, akkor én biztosan«. És elkezd ez keringeni az ember fejében. És az jutott eszembe, hogy »ez az erkély elég magasan van ahhoz, hogy elég legyen«.

Az interjúból kiderül, hogy Ashton Kutcher odáig is eljutott, hogy ekkor odaállt a szülei elé, és azt mondta, hogy

adjátok neki az én szívemet!

A szülők természetesen nem engedték, hogy még nagyobb baj történjen, és szerencsére 24 órán belül lett egy szervdonor, így sikerült Michael életét megmenteni.

Itt tudod megnézni az interjúrészletet.

Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves