Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

NEW TREND

Jennifer Lopez új frizurája felrobbantotta az internetet: mindenki ezt akarja

2023. január 03.

2 perc olvasás

Kurucz Barbara

Jennifer Lopez frizura hajvágás új trend pillangóvágás
Jennifer Lopez új frizurája felrobbantotta az internetet: mindenki ezt akarja
© Fotó: instagram/@jlo

Jennifer Lopez új frizurát villantot, a különleges vágási technikát pedig egyre többen akarják kipróbálni! 


Hamarosan megjelenik Jennifer Lopez új filmje, a Shotgun Wedding. A filmhez készült pár rövid reklámfilm, az egyik ilyenben Jennifer Lopez megmutatta az új frizuráját. A fazon egy különleges vágási technikával készült, amit pillangóvágásnak neveztek el. 

Így készül Jennifer Lopez új frizurája

J.Lo a videóban egy elöl rövidebb, hátul hosszabb lob frizurát visel. A vágás pillanatok alatt bejárta az internetet, hiszen nagyon friss és trendi. Dúsabbnak, tömöttebbnek mutatja a hajtömeget. A technika neve a pillangóvágás, az elkészítése pedig igazán egyszerű

A fodrász élesen elválasztja a hajat két részre, majd a copfokat vágja le. A két rész hossza eltérő lesz, amitől a végeredmény lépcsőzetessé válik. A pillangóvágás alsó, hosszabb rétegei minden esetben a váll alá érnek, míg a felső, rövidebb szekciók maximum az állvonalnál végződnek. 

Egyébként a pillangófrizura nem számít újdonságnak, a TikTokon egy ideje már elkezdtek terjedni az elkészítéséről szóló videók. Ám a népszerűsége Jennifer Lopeznek köszönhetően folyamatosan növekszik. 

A technikával elkészített frizurát nagyon egyszerű formázni, jól mutat beszárítva, begöndörítve és egyenesen is. A körkefés szárításnak köszönhetően sokkal dúsabb hatás érhető el vele. A pillangóvágás másik előnye, hogy könnyedén elkészíthető vele a rövid frizura, ehhez csak egy hajcsatra és a hosszabb rétegek feltűzésére van szükség. 


Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves