Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Új szereplő

Meglepő, ki csatlakozik a Bridgerton spinoffhoz

2022. július 09.

2 perc olvasás

ELLE

bridgerton sorozat a Bridgerton család netflix sorozat Bridgerton spinoff
Meglepő, ki csatlakozik a Bridgerton spinoffhoz
© Netflix

Újabb szereplővel bővült a Bridgerton előzménysorozatának gárdája – vajon ő lesz a szezon új gyémántja?


Bár még jó pár Bridgerton évad áll előttünk – hiszen a 8 testvér története közül egyelőre még csak kettőt vittek képernyőre –, a Netflix már tavaly nyáron bejelentette, hogy spinoff sorozatot készít a sikerszériához, amelynek középpontjában Charlotte királynő sztorija áll majd.

A munkálatok azóta teljes gőzzel zajlanak, és már az első fotók is napvilágot láttak a forgatásról. Az ismert karakterek fiatalkori verzióját alakító szereplők listája is folyamatosan bővül, azt már tudjuk, hogy Charlotte királynét a Szexoktatásból jól ismert India Ria Amarteifio alakítja majd.

Most pedig újabb központi karakterről rántották le a leplet: a fiatal Violet Ledger (a későbbi vikomtesz) szerepében Connie Jenkins-Greiget láthatjuk majd.

Ki is volt Violet Bridgerton fiatalon?

A karakter pontos történetét természetesen egyelőre nem árulták el a készítők, annyit azonban megosztottak a közönséggel, hogy a fiatal Violetet még a Lord Bridgertonnal való kapcsolata előtt ismerhetjük meg, vagyis kedves és kíváncsi tinédzserként. Így aztán nem meglepő, hogy a szülők, Lord és Lady Ledger is feltűnnek majd a szériában, akiket Keir Charles és Katie Brayben fognak életre kelteni.

 A spinoff sorozat, amelyet a nagy sikerű Bridgerton szériát is jegyző Shonda Rimes közreműködésével készítenek, arra fókuszál, hogy a fiatal Charlotte királynő és György király házassága miképpen indított el hatalmas társadalmi változásokat, megteremtve a ma ismert Bridgerton-univerzum sokszínű világát.

Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves