Quantcast

Filmajánló

A 10 legjobb vígjáték a Netflixen

A 10 legjobb vígjáték a Netflixen
gyagyas-gyilkossag-netflix-elle© Netflix

Van, hogy az ember nem vágyik másra, csak egy kis nevetésre és kikapcsolódásra. Szerencsére a Netflix bőségesen ellátott bennünket vígjátékokból is.

Való igaz, a Netflix dugig van vígjátékokkal, de hogy ne keresgéléssel menjen el az időd, pörgesd át a listánkat, amelyben megtalálod a jelenleg legnépszerűbb, és egyúttal legkevésbé elnyűtt komédiákat, amelyek garantáltan feldobják a hangulatodat.

Gyagyás gyilkosság

Nick (Adam Sandler) a New York-i rendőrtiszt és felesége, Audrey (Jennifer Aniston) a házasságukat szeretnék felpezsdíteni, amikor sikeresen belegabalyodnak egy gyilkossági ügybe egy hajó fedélzetén.

Szerelemben, bűntényben

Egy kedves szerelmespár a szakítás szélén áll négy együtt töltött év után, majd hirtelen szökésben találják magukat, miután szemtanúi lesznek egy gyilkosságnak. Úgy tűnik, ez a kis kaland pozitív hatással lesz a párkapcsolatukra!

Két páfrány között - A film

Zach Galifianakis több, mintegy tucat sztárt interjúvol meg a beszélgetős műsorához. Szokásához híven hozza a maga humoros stílusát, és nem szégyelli feltenni a legarcpirítóbb kérdéseket. Csakhogy váratlanul Matthew McConaughey megfullad az interjú közben…

Fontos vagy nekem

Ha szereted a sötét vígjátékokat, akkor valószínűleg szeretni fogod Rosamund Pike főszereplésével készült filmet, aki tisztességtelen törvényes képviselőként abból él, hogy legombolja az idősödő kuncsaftjait, mígnem belebotlik egy méltó ellenfélbe.

Ugratások filmje

A film a Jackass és egy hagyományos vígjáték kereszteződése. Két barátról szól, akik Floridából New Yorkba indulnak, és közben megállás nélkül ugratják egymást, amelybe belerángatják a gyanútlan embereket is. Nem vicc, a környezetük tényleg nem tudott semmit, és rejtett kamerával filmezték le a reakcióikat!

 

A katasztrófaművész

Greg Sestero (Dave Franco), egy színjátszó órán összebarátkozik Tommy Wiseau-val (James Franco). Ám csak egyiküknek teremhet filmes babér Los Angelesben, ezért Greg azt javasolja barátjának, hogy készítsen saját filmet. De senki se láthatta előre, mi fog történni…

A nevem Dolemite

Az elmúlt évek legjobb Eddie Murphy-játékát láthatjuk. A film Rudy Ray Moore igaz történetén alapul, aki egy komikus, és egy rendkívül alacsony költségvetésű film megírásával, illetve annak főszereplésével igyekezett eljuttatni alteregóját a tömegekhez, Dolemite-t.

Mindig csak talán

A film két barátról szól, akik tinédzserkorukban több, mint jól kijöttek egymással, de azóta nagyon eltávolodtak egymástól. Felnőttkorukban ismét találkoznak, és még mindig izzik közöttük a régi tűz, de elég nehezen csiszolódnak össze.

Borvidék

Nincs is szebb ajándék a régi barátoktól az ember 50. születésnapjára, mint egy kirándulás a Napa-völgybe. Igen ám, csakhogy a borgőzős hétvégén minden a feje tetejére áll. Érdemes bekészíteni a filmnézéshez egy pohár bort!  

Eurovíziós Dalfesztivál: A Fire Saga története

Nehogy azt hidd, hogy ez egy újabb unalmas Will Ferrell-vígjáték. Ez egy meglepően édes és érzelmes zenés komédia, amely két izlandi barátról szól, akik váratlanul bekerülnek az Eurovíziós Dalfesztiválba, amely próbára teszi tehetségüket és barátságukat.

 

VANNAK MÉG ÖTLETEINK ARRA, MIT NÉZZ! 

5 film, ami biztosan tetszeni fog, ha odáig voltál a Kaliforniai álomért

A 10 legjobb thriller a Netflixen

A 10 legjobb Robert Pattinson film