Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Folytatás

Tőrbe ejtve 3: itt van minden, amit eddig tudunk a filmről

2023. január 06.

2 perc olvasás

Kurucz Barbara

Netflix daniel craig folytatás Tőrbe ejtve
Tőrbe ejtve 3: itt van minden, amit eddig tudunk a filmről
© Fotó: IMDb.

A Tőrbe ejtve folytatása hatalmas siker lett, így a rajongóknak nem kell aggódniuk, hiszen érkezik a következő film. 


A Tőrbe ejtve 2019 egyik legsikeresebb filmje volt, ezért senkit sem lepett meg, amikor a Netflix még további két filmre kötött szerződést Rian Johnson rendezővel. A második film szintén rekordokat dönt, most összegyűjtöttünk mindent, amit a következő filmről tudni lehet.

Izgalmas lesz a Tőrbe ejtve folytatása! 

Az első film története nagyon lekötötte a nézőket, hiszen sokan imádták, ahogyan Daniel Craig karaktere feltárja a különös gyilkosság történéseit. Rian Johnson rendező kiváló színészeket szerződtetett, a filmben felbukkant Christopher Plummer, Chris Evans, Jamie Lee Curtis, Don Johnson, Toni Collette, LaKeith Stanfield, Katherine Langford és Jaeden Martell is. 

Már az első film után kiderült. hogy Johnson, a film rendezője, és egyben írója szeretné, ha antológia lenne a három film. Éppen ezért csak Daniel Craig karaktere tért vissza a második részben. A rendező elárulta, hogy az antológia sokkal nagyobb mozgásteret ad nekik. 

Ez a dolog szórakoztató része, hogy ezek nem folytatások, hanem teljesen új könyvek, és teljesen új történetek. Számomra ez nem arról szól, hogy megpróbáljuk felülmúlni az előzőt, hanem arról, hogy megpróbáljunk olyasmit alkotni, ami meglep minket, és remélhetőleg meglepi a közönséget és örömet okoz nekik. 

Johnson már a Tőrbe ejtve – Az üveghagyma kapcsán elárulta, hogy elkezdték az ötletelést. Sok dolog eszébe jutott akkor, amikor a második film forgatókönyvén dolgozott, így roppant izgatott a folytatás miatt. Most jöjjenek a legfontosabb információk!

Visszatér Daniel Craig? 

A színész egy interjúban elárulta, hogy nagyon szívesen eljátszaná ismét Benoit Blanc karakterét. Az egész a rendezőn múlik, amíg Johnson úgy érzi, hogy szükség van rá, ő készen áll a forgatásra. 

Miről fog szólni a következő film? 

Johnson elárulta, hogy valami teljesen más narratívában gondolkodik. Szeretné, ha az új film eltérne az előző kettőtől történetmesélés szempontjából. 

Lesz következő film? 

A rendező és a Netflix három filmre vonatkozóan írtak alá szerződést, ám ő nem zárkózik el a folytatástól. Sosem gondolt úgy a Tőrbe ejtve filmekre, mint egy trilógiára. Úgy gondolja, hogy addig fogják csinálni, amíg a Netflix igényt tart rá, és amíg Daniel Craig és ő örömüket lelik benne. 


Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves