Quantcast

3. évad

Bridgerton: Colinról és Penelopéról fog szólni az új évad?

Bridgerton: Colinról és Penelopéról fog szólni az új évad?
© LIAM DANIEL / NETFLIX

Csak nemrég mutatták be idei év legnagyobb sikerű sorozatának, a Bridgerton családnak a folytatását, de máris folynak a találgatások, hogy vajon kik lesznek a harmadik évad főszereplői.

Bár az eredeti Bridgerton könyvek szerint a harmadik kötet Benedict Bridgerton történetét dolgozza fel, a rajongók a sorozat izgalmakkal teli második évada után arra tippelnek, hogy a következő rész Colin Bridgerton szerelmi szálát fogja taglalni – a női főszereplő szerintük pedig nem más lesz, mint Penelope Featherington, aki eddig rengeteg érdekes színt vitt a sorozatba!

Ahogyan arról már korábban beszámoltunk, a hatalmas népszerűségnek örvendő könyvadaptációt, a Bridgertont a Netflix nem engedi el a rossz kritika ellenére sem, egy 3. és egy 4. évadra is leszerződtek, sőt, a készítők összesen hét évadot terveznek. A sorozat folytatásáról viszont még semmit sem tudni – annak ellenére, hogy a forgatások pár hónapon belül elkezdődnek Anglia mesés tájain

Jelek, hogy a Bridgerton 3. évada Colinról és Penelopéról fog szólni

A Bridgerton-rajongók már megszokhatták, hogy az egyes epizódok és évadok szorosan kapcsolódnak egymáshoz és azt a történetet viszik tovább, mely az előzőben már elkezdődött: Colin Bridgerton és Penelope Featherington kapcsolatába pedig már több betekintést is nyerhettünk a második évad folyamán.

*Vigyázat, spoiler következik!*

A második évad során kiderült, hogy Penelope Featherington már gyermekkora óta szerelmes Colin Bridgertonba, ám a lány kedvességét a fiú csak barátságnak tekinti és nem veszi őt komolyan.

*Spoiler vége*

A páros a második évad folyamán az átlagosnál több egyéni képernyőidőt is kapott, melynek köszönhetően alaposan kibontakozhattak különleges személyiségjegyeik – a rajongók többek között ezért gondolják azt, hogy a következő évad róluk fog szólni. Végtére is, miért kezdték volna el pedzegetni a készítők egy lehetséges szerelmi szálat, ha közben az egész el lesz tussolva még évadokon át?

A rajongók sejtését az is igazolja, hogy a Bridgerton-könyvekben sorban következő Benedict életéről szinte semmit sem tudni, Colin viszont sokkal több fókuszt kapott a második évadban. Mindezeket figyelembe véve, teljesen logikus lenne, ha a harmadik évad Colin Bridgertonról szólna, ám ezt még egy készítő sem erősítette meg.

Tény, hogy a tévésorozat eddig apróbb változtatások alkalmazásával, de teljes mértékben követi a Bridgerton könyvekben leírtakat – joggal lehet feltételezni tehát, hogy a harmadik évad is az eredeti főszereplőkről fog szólni.

Az első három könyv az életkorban is közel álló Daphnéról, Anthonyról és Benedictről szól, utána viszont majdnem egy évtizednyi ugrás következik: a könyvek szerint pedig Colin és Penelope történetébe majd csak akkor kapunk betekintést, mikor a most 18 és 21 éves fiatalokat alakító karakterek a húszas éveik vége felé közelítenek – ez pedig még jónéhány év. A szereplők addig hatalmas jellemfejlődésen mehetnek keresztül és megfelelő mennyiségű komolyságot tudnak felvenni, ami miatt majd a későbbi szerelmi történetük is természetesebb, élethűbb formát tud majd ölteni.

A könyvsorozat legutolsó részeiben Colin, Eloise és Francesca szerelmi története egy idősíkon vonul végig, míg a két legkisebb Bridgerton testvér, Hyacinth és Gregory szála utánuk két-három évvel fog majd következni – ám az még a jövő zenéje, hogy hogyan fogják az ő életüket filmre vinni, illetve lesz-e még akkora érdeklődés, hogy a Bridgerton egy 6. vagy egy 7. évadot is megéljen.

Via