Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

HOROSZKÓP

Napi horoszkóp, 2023. szeptember 4.: A Bikát próbára teszi a sors, a Nyilas erre a napra várt

2023. szeptember 04.

3 perc olvasás

ELLE

asztrológia csillagjegyek napi horoszkóp zodiákus ezotéria hétfő
Napi horoszkóp, 2023. szeptember 4.: A Bikát próbára teszi a sors, a Nyilas erre a napra várt
© Shutterstock

Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a munkahelyeden vagy a szerelemben hétfőn? Íme az Elle napi horoszkópja! 


A hétfői horoszkóp szerint nehézségekbe ütköznek a csillagjegyek. Mutatjuk a napi horoszkópot. 

Kos

Te vagy ma a kivétel, kedves Kos, mert nálad a dolgok zökkenőmentesen alakulnak, és meglepően kis erőfeszítéssel is sokat fogsz elérni. Bár lehet, hogy nincsenek földrengető fejlemények, de nagyon is eredményes, sikeres leszel.

Bika

Úgy érezheted, hogy valamilyen módon próbának vetnek alá, Bika. Talán meg kell védened magadat a munkahelyeden, esetleg le kell győznöd egy kísértést, vagy meg kell oldanod egy bizonyos helyzetet és érzed: ez nem véletlen.

Ikrek

Eléggé lehangolt vagy. Nehezedre esik leküzdeni a téged ért a csapások miatti rosszkedvedet, Ikrek. Próbálj meg nem csüggedni, és engedélyezz magadnak egy kis pihenőt. Éld meg a benned dúló érzéseket.

Rák

Lehet, nehezen ismered be, hogy nem tudsz mindent megtenni, Rák. Vannak olyan munkák, ami egyszerűen nem mennek. Miért csinálsz úgy, mintha mindentudó lennél, ahelyett, hogy segítséget kérnél? Ezzel csak feszültséget generálsz.

Oroszlán

A kemény munkád olyan módon kifizetődik, amiről talán álmodni sem mertél. Ne vedd természetesnek, hanem értékeld azokat a hihetetlen dolgokat, amiket az erőfeszítésednek köszönhetően létrehoztál.

Szűz

Úgy érzed, a te felelősséged, hogy mindenkiről gondoskodj, Szűz. Amikor szeretsz valakit, az agyad ezt úgy fordítja le: neked kell gondoskodnod róla. Ha nem veszel valakit a szárnyaid alá, talán önzőnek vagy barátságtalannak látod magad, ám ez nem igaz!

Mérleg

Vannak lehetőségek az céljaid elérésére, ezért légy nyitott az új energiákra, amik feléd érkeznek, Mérleg. Sőt, olyan dolgokra is rábukkansz, amik erősítik a lelkedet, és felkészítenek a későbbi viszontagságokra.

Skorpió           

Nehezedre esik ma szóban kifejezni magad, Skorpió. Lehet, hogy már mindent kitaláltál a fejedben, de nem jönnek a szavak, amikor szükséged lenne rájuk. Légy óvatos, mert akár komoly félreértések is adódhatnak így.

Nyilas

Ma eljön a pillanat, amire régóta vártál. Végre számonkérhetsz valakit egy tettéért, vagy hogy váltsa be az ígéretét, de simán le is arathatod a babérokat a munkádért. Ne hagyd, hogy a mai napon bármi is megakadályozzon ebben!

Bak

A gondolataid szétszórtak és zavarosak lehetnek, Bak, különösen a számodra fontos dolgokkal kapcsolatban. Fegyelmezettnek és koncentráltnak kellene lenned, de a komolytalan témák és beszélgetések kötik le az elmédet.

Vízöntő

Ma hihetetlen szerencse érhet téged, Vízöntő, de ehhez előbb meg kell dolgoznod érte. Ne várd el, hogy valaki más adja át neked a kincsesládát. A térkép a kezedben van, úgyhogy kövesd. Ha elkezded, rájössz, hogy sokkal közelebb vagy a célhoz, mint gondolnád.

Halak

Halak, úgy érezheted, mintha valaki le akar állítani, mielőtt bármit is elkezdenél. Nem lehet, hogy te próbálod magadat megállítani abban, hogy azt tedd, amit szeretnél, mert attól félsz a kudarctól?

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves