Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

URÁNUSZ RETROGRÁD

3 csillagjegy, akinek megváltoztatja az életét az Uránusz retrográd

2023. augusztus 29.

2 perc olvasás

ELLE

asztrológia horoszkóp zodiákus ezotéria 3 csillagjegy Uránusz retrográd
3 csillagjegy, akinek megváltoztatja az életét az Uránusz retrográd
© Shutterstock

Az Uránusz erős, de határozott kézzel írja át ennek a három csillagjegynek az életét.


Az Uránusz retrográd augusztus 29-én veszi kezdetét és 2024. január 27-ig fog tartani. Ebben az időszakban megkérdőjelezed a kapcsolataidat, a korábbi döntéseidet, és az egész eddigi életedet. Az Uránusz hátráló mozgása olyan, mint egy „ébresztő”, ami arra sarkall, hogy gondolkodj, és átírd a sorsodat. Felszínre törhet benned a lázadó, és számítanod kell a váratlan, gyakran sokkoló élményekre is. A horoszkóp szerint leginkább a következő 3 csillagjegy számíthat drasztikus változásokra a következő hónapokban:

Bika

Az Uránusz retrográd a te jegyedben zajlik Bika, így jelentős fejleményekre számíthatsz. Itt az ideje, hogy produktív változtatásokat hajts végre, amikkel javíthatsz az életed minőségén. Nemcsak egy életmódváltásról van szó, hanem arról is, hogy újraértékeled az eddigi terveidet. Hirtelen rájöhetsz arra is, mi az igazi életcélod. Most nemcsak új szokásokat alakítasz ki, de hajlandó vagy megválni azoktól is, akikkel kapcsolatban azt érzed: csak hátráltatnak téged. Emellett sokan nem követnek majd az „új életbe”, és bár kevesebb kapcsolatod marad, de azok minőségiek lesznek.

Ikrek

Teljesen megváltozik a gondolkodásmódod egy bizonyos esemény hatására, kedves Ikrek. Talán természetfeletti vagy misztikus élményben lesz részed, ami a spiritualitás felé terel téged, ami nemcsak válaszokkal szolgálhat, de békével és boldogsággal is. Rálépsz egy olyan útra, ami valósággal kicserél téged, és néhány hónapon belül már azt érezheted: más ember vagy. Megszabadulsz a lelki terheidtől, a nem megfelelő viselkedési mintáktól, és megtanulsz kapcsolódni a belső énedhez.

Vízöntő

Ez az Uránusz retrográd meggyógyíthatja a családi traumákat, a lelki sebeket, és megszabadíthat a lelki terhektől, a belső démonoktól. Ehhez szembe kell nézned a múltaddal, az emlékekkel és mindazzal, amit talán eddig elzárva tartottál magadban. Ennek köszönhetően sokkal energikusabb, szabadabb, és boldogabb, sőt: teljes életet fogsz élni. Megváltozik a kapcsolataid minősége is, mivel képes leszel elengedni azokat, akik lehúznak, és megerősíted a köteléket azokkal, akik felemelnek.

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves