Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

KARRIERHOROSZKÓP

Karrierhoroszkóp: ez vár rád szeptemberben a csillagjegyed szerint

2023. szeptember 01.

4 perc olvasás

ELLE

asztrológia csillagjegyek zodiákus ezotéria karrierhoroszkóp szeptemberi horoszkóp
Karrierhoroszkóp: ez vár rád szeptemberben a csillagjegyed szerint
© Shutterstock

Az ősz első hónapja vegyesen alakul, mivel egyeseknek átütő sikert, másoknak kellemetlenségeket hoz. Tudd meg a szeptemberi karrierhoroszkópból, hogy te melyikre számíthatsz!


Nehezen rázódnak vissza a hétköznapokba a zodiákus tagjai, de a hónap közepétől már komoly sikerek érhetik őket, amik lendületet adnak nekik. Görgess lejjebb a csillagjegyedhez, és már olvashatod is a szeptemberi karrierhoroszkópodat:

Kos

A szeptember karrierlehetőségeket és elismerést hoz. Koncentrálj a hálózatépítésre és a képességeid vagy éppen szolgáltatásaid bemutatására. Most akár egy jelentősebb üzletet is megköthetsz, ha pedig vállalkozó vagy, akkor újabb sikerekre számíthatsz.  

Bika

Lassan indulnak be a dolgok a munkahelyeden, mintha mindenki be lenne lassulva, veled együtt. Ám a hónap előrehaladtával felélénkültök. A kollégáid felnéznek rád, és nagyon támogatnak. Az üzletemberek megvalósítják kreatív ötleteiket, és szeptember későbbi részében sikerrel járnak.

Ikrek

Nagyon jól alakul ez a hónap számodra. Mivel melletted áll a szerencse, így számolhatsz az előléptetéssel, de akár a fizetésemeléssel is. Ugyanakkor nagy az esélye a munkahelyváltásnak, és sok Ikrek ennek köszönhetően kerül szerencsésebb helyzetbe. A vállalkozások valószínűleg növekedni fognak és nyereséget termelnek.

Rák

Érhetnek kellemetlenségek a hónapban. Viszont bizonyos akadályok felboríthatják a fejlesztési terveidet, és előfordulhat, hogy nem tudod elérni a kitűzött célokat. A feletteseid kemények és intoleránsak lehetnek. Az üzletemberek veszíthetnek versenytársaikkal szemben, és a nyereség a vártnál kisebb lesz.

Oroszlán

Egészen kedvezően alakul számodra a szeptember. Előfordulhat, hogy kezdetben nem tudod a legjobbat nyújtani, de a hónap előrehaladtával belerázódsz a munkába. Nagyon kreatív leszel, és eléred a céljaidat. A vállalkozások szépen fejlődnek, és rengeteg pénz termelnek.

Szűz

Szeptemberben kihívások várnak rád. Előre nem látott problémákkal találkozhatsz, és ez felboríthatja céljaidat. Ebben a hónapban „csináld magad” stratégiát folytass, és a lehető legkevesebbet delegálj, mert előfordulhat, hogy a kollégák nem hajlandók együttműködni. A vállalkozások visszaesést szenvedhetnek el.

Mérleg

A szeptember a jutalom hónapja számodra. Nemcsak a teljesítményedért, hanem a munkahelyeden nyújtott kedvességed és kreativitásod is elismerést kap. Feletteseid értékelni fogják elkötelezettségedet és odaadásodat, és megfelelő jutalmazásban részesülsz. A vállalkozások a hónap első hetét követően növekedni fognak és bővülni fognak.

Skorpió

A hónapban számíthatsz az elismerésre, de még akár az előléptetésre is. Nagyon jól haladsz a terveid megvalósításával, de ügyelj arra, hogy fenntartsd a munka és a magánélet egyensúlyát, így megelőzheted a kiégést. A partnerségek virágzanak, és a vállalkozások is profitálni fognak.

Nyilas

Elég időt töltesz azzal, hogy ápolod a kapcsolataidat a kollégáiddal? Ha segítesz másoknak, hogy eleget tegyenek kötelezettségeiknek és minőségi munkát végezzenek, az fokozza a csoport törekvéseit, és váratlan karrierlehetőségekhez vagy ragyogó ajánlásokhoz eredményezhet, amik a siker felé hajtanak. 

Bak

A következő hetek érdekes dolgokat tartogatnak számodra, Bak. Ez a hónap új projekteket hoz a munkában, ezért eléggé elfoglalt leszel. Ám a csillagok arra is figyelmeztetnek, hogy szakíts időt a kapcsolataidra. Ideje megtalálni az egyensúlyt a magánélet és a munka között. Ne kövesd el a korábbi hibáidat!

Vízöntő

A szeptember olyan lehet számodra, mint egy hullámvasút. Nagyon keményen kell dolgoznod, hogy teljesítsd a terveidet, ám a haladás lassú lesz. A hónap pozitívan indul, de nem alakul zökkenőmentesen. Még akár munkahelyi ellenállásba is ütközhetsz. Az üzletembereknek a hónap elején takarékoskodniuk kell, mivel némi veszteséggel számolhatnak.

Halak

Meg fogsz lepődni azon, mennyi sikerben lesz részed, Halak. A hónap elején előléptetésre, és fizetésemelésre számíthatsz. A kollégáid felnéznek rád, főnökeid pedig nagy becsben tartanak. A vállalkozások is felpörögnek, és komoly sikereket érhetnek el, még akár a bővülés, terjeszkedés is felmerülhet.

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves