Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Horoszkóp

3 csillagjegy, akinek hatalmas szerelmet hoz a szeptember

2023. szeptember 01.

1 perc olvasás

ELLE

horoszkóp szerelmi horoszkóp 3 csillagjegy
 3 csillagjegy, akinek hatalmas szerelmet hoz a szeptember
© Shutterstock

3 csillagjegy szerelmes hetek elé néz. 


3 csillagjegy életében nagy fordulat jön a szerelmi ügyeket illetően, és bizony romantikából nem lesz hiány. Mutatjuk, hogy mit ígér az asztrológia. Görgess lejjebb, hogy megtudd, a te csillagjegyed is a szerencsések között van-e. Az biztos, hogy nagy szerelmekről lesz szó. 

Rák

A legváratlanabb helyzetben fog megtalálni az a személy, akire hosszú ideje vártál. Fantasztikus tulajdonságod, hogy nem éred be kevesebbel, hanem inkább türelmesen megvárod, amíg jön az a bizonyos valaki, aki tényleg le fog venni a lábadról. Ez most meg fog történni, és egy olyan mély kapcsolódásban lehet részed, amiben korábban még sosem.

Oroszlán

A baráti társaságodon megismersz valakit, akivel azonnal mély kötődés fog kettőtök között kialakulni. A kapcsolatot több tényező is bonyolíthatja, de a remek hír, hogy mindketten hajlandóak vagytok túllépni az akadályokon azért, hogy együtt lehessetek. Ez az a kapcsolat, amiért megéri küzdeni, és gyorsabban fogtok haladni, mint azt valaha gondoltad volna.

Bak 

Egy régi szerelem bukkan fel újra az életedbe, de sokkal erősebb lesz, mint korábban. Mindketten sokat változtatok, és sokkal inkább ugyanazt akarjátok most már. Mindenképpen érdemes még egy esélyt adni a dolgoknak, mert ha a régi problémákat átbeszélitek, akkor ebből tényleg az a mindent elsöprő szerelem lehet. 

 

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves