Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

HOROSZKÓP

Napi horoszkóp, 2023. szeptember 15.: A Szűznek fontos leckét tanít a sors, a Nyilas összefuthat az exével

2023. szeptember 15.

3 perc olvasás

ELLE

asztrológia csillagjegyek napi horoszkóp zodiákus ezotéria péntek
Napi horoszkóp, 2023. szeptember 15.: A Szűznek fontos leckét tanít a sors, a Nyilas összefuthat az exével
© Shutterstock

Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a munkahelyeden vagy a szerelemben pénteken? Íme az Elle napi horoszkópja! 


A pénteki horoszkóp szerint ma értékes leckéket kapnak a sorstól a csillagjegyek. Mutatjuk a napi horoszkópot. 

Kos

Talán, amit most csinálsz, az nem működik. Ne erőltesd azt, ami nem megy. Inkább próbálj ki egy új módszert, vagy keress egy másik utat, de ne hagyd, hogy túl sok idő elteljen azzal, hogy olyanra fecséreled az idődet és energiádat, ami nem lesz jobb.

Bika

Valami elkezdett megváltozni benned, és legbelül tudod, hogy ezek azoknak a fontos döntéseknek a hatására történnek, amiket nemrég meg kellett hoznod. Már alig várod a jövőt, hogy végre látható eredménye is legyen az erőfeszítéseidnek.

Ikrek

Valaki irracionális viselkedése segíthet belátni: már nem olyan vele a viszonyod, mint amilyen régen volt. Talán eddig ragaszkodtál ahhoz, ami korábban volt, de ma észreveszed, hogy kinőtted a kapcsolatot.

Rák

Őrült nap lehet a mai, rengeteg tennivalóval. A tengernyi teendő, és a folyamatosan változó tényezők miatt nehéz lehet lépést tartani mindazzal, ami történik. Éppen ezért nagyon ügyelj részletekre, hogy ne veszítsd szem elől az aktuális célodat.

Oroszlán

Úgy érzed, mások nem veszik észre, mennyit változtál, fejlődtél az utóbbi időben. Nem becsülnek és nem tisztelnek téged annyira, mint te őket, ezért fontolóra veszed, hogy új baráti társaságot alakítasz ki.

Szűz

A mai nap fontos leckéket tanít neked a sors. Csak légy nyitott, hiszen így próbál a segítségedre lenni, hogy fejlődj. Ma sikerülhet búcsút intened néhány problémának is, ami eddig akadályozott az előrehaladásban.

Mérleg

A mai napon a szerencse melletted áll kedves Mérleg, és segíthet abban, hogy hozzájuss valamihez, amihez nagyon szeretnél. Talán valaki megajándékoz téged, mindenesetre a nap folyamán kellemes meglepetés fog érni.

Skorpió

Lehet, valaki megígért neked valamit, de az illető nem tudja betartani. Érthető, ha ez zavar és felkavar. Ezzel sajnos nem tudsz mást tenni, minthogy elfogadod. De ne aggódj, végül érkezni fog valaki, aki a segítségedre lesz.

Nyilas

Soha nem tudhatod, kivel találkozhatsz a legváratlanabb helyen és időben. Előfordulhat, hogy összefutsz egy exeddel vagy valakivel, akivel már régóta nem beszéltél. De akár váratlanul rád is írhat az illető.

Bak

Nagyon kreatív leszel ma, és csodás ötletek juthatnak az eszedbe. Legyen a közeledben toll és papír, jegyezd fel őket, mert később csak bánnád, ha elfelejtenéd őket. Némelyik még akár megoldást is jelenthet a problémádra.

Vízöntő

Ma több apró változás is végbe mehet az életedben, ami kizökkenthet a megszokott rutinból. Nem lesz könnyű, de hozzá fogsz szokni az új dolgokhoz, az új helyzetedhez. Csak légy nyitott és gondolj arra: te is jól jársz a változásokkal.

Halak

Néha a legjobb, amit tehetsz, ha nem mondasz semmit. Ma könnyen bajba keverhet az, ha meggondolatlanul fejezed ki magad, vagy többet mondasz a kelleténél. Ha elkerülhetetlen a beszélgetés valakivel, figyelj arra, mit mondasz!

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves