Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

CSILLAGJEGYEK

3 csillagjegy, akit képtelenség becsapni

2023. április 23.

2 perc olvasás

ELLE

asztrológia horoszkóp zodiákus ezotéria 3 csillagjegy átverés
3 csillagjegy, akit képtelenség becsapni
© Shutterstock

Jobb, ha az ember meg sem próbálja átverni ezt a három csillagjegyet, mert kínos helyzetben találja magát.


Túl intelligensek, szemfülesek, és gyors észjárásúak ahhoz, hogy átverjék őket. Erre legfeljebb csak egy ugyanolyan állatövi jegy képes, mint ők maguk, ahogy Sherlock Holmes is emberére akadt Moriarty professzorban. Lássuk azt a 3 csillagjegyet, akiket képtelenség becsapni - talán te is köztük vagy!

Vízöntő

A Vízöntő a zodiákus egyik legintelligensebb jegye. Olyan tudás áll mögötte, aminek köszönhetően kiszúrja az átverésre utaló jeleket. Ehhez hozzájön valamiféle beépített detektor, aminek a segítségével érzékeli a hamisságot. Szinte azonnal kiolvassa a hazugságot az ember arcából, hangjából, gesztikulálásából, nemhogy a szavaiból. Nagyon tárgyilagos, megfontolt, és mivel a legkevésbé sem az érzelmei vezérlik, így végképp nem lehet őt manipulálni.

Ikrek

Ahogy Sherlock Holmesnak, úgy a Vízöntőnek is van társa, aki nem más, mint az Ikrek. Mindketten híresek a kiemelkedő intelligenciájukról, ennek okán az Ikrekkel sem érdemes ujjat húzni. A saját kardjába dőlne az, aki megpróbálna hazudni a szavak, és a gesztusok nagymesterének. Úgy olvas az emberekben, mintha nyitott könyvek lennének. Ahhoz is megvan a tehetsége, hogy néhány ravasz kérdéssel kiszedje az igazságot a hazugból. Lehet, nem végzett nyomozói iskolát, de elég sokat látott, olvasott ahhoz, hogy tudja, milyen trükkökkel próbálkoznak az emberek.

Skorpió

Ha van valaki, aki tényleg sokat köszönhet a megérzéseinek, és a beépített jelzőrendszereinek, az a Skorpió. Ő aztán valósággal kiszagolja az átverést. A hatodik érzéke egyenesen kiabál, ha valaki madárnak nézi, hazudik neki, olyanra akarja rávenni, amivel csak rosszul jár. Azonkívül, hogy beépített hazugságvizsgálóval rendelkezik, rendkívül éles az elméje. Nagyon jó emberismerő, így tudja, kitől, mire számíthat, és végtelenül kitartó, így az ember biztos lehet abban: minden esetben kideríti az igazságot.

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves